lørdag 22. desember 2012

Driving home for christmas

Fire timer forsinket ut døren, kjørt i 20 min og kommet helt til Moss, når vi finner ut at Halvard har glemt dressen hjemme..
Kom oss heldigvis fort avgårde igjen så nå har vi kjørt et par timer. Et syv minutters pitstop på Oslo S så jeg fikk løpt inn og kjøpt med ansiktsrensen min fra Lush.

Så har vi hatt ispause, og nå kom vi akkurat til Ringerike kommune.
"Bare" 6 timer igjen ;-)

17 kommentarer:

 1. Ser koselig ut <3 Elsker å kjøre bil! Snart kan du kjøre selv også :)

  SvarSlett
 2. God jul til deg og dine Linn!! Kos dere masse:)

  SvarSlett
 3. Hei, jeg kom over bloggen din for noen dager tilbake, og har lest gjennom stort sett det meste her nå. Vil ønske dere alt godt med den nye babyen! :) Jeg er tante til en toåring som ikke er funksjonsfrisk, han har en hjerneskade. Han får mat gjennom sonde, verken går, krabber eller snakker, men har han det så utrolig bra, han smiler og ler og er den lille gullungen min! Han har en søster på snart 1 år, hun er frisk og gir mye glede hun også. Hun snur seg mot storebror når han får de fæle hostekulene sine og bare kikker på han. Uansett hva utfallet blir av din nye, lille baby, vet jeg at du og faren hans vil være evig gode og stolte av han, like mye som de andre barna deres! Lykke til, jeg kommer til å følge med på bloggen din :-)

  SvarSlett
 4. Jeg er født i slutten av mars:)

  SvarSlett
 5. Jeg savner den gode bloggeren du pleide å være. Håper du en gang blir ihvertall i nærheten av like flink igjen. Du var en stor inspirasjon for mange,- meg inkludert.

  SvarSlett
 6. Savner de daglige blogginnleggene dine! Kjenner meg så mye igjen i det med å ha opplevd ting i fortiden, og jeg har ei datter som er like gammel som di, har en sønn på 9 mnd også. Håper du begynner å blogge som før igjen! :-)

  SvarSlett
 7. Herregud som jeg gleder meg til du blogger igjen:) Du er best:)

  SvarSlett
 8. Håper dere har hatt en fantastisk julefeiring :)

  SvarSlett
 9. Har du streika eller? :)

  SvarSlett
 10. signerer h*n over...
  Lurer litt på hva som har skjedd med den gode bloggeren du en gang var...
  Nå er det nesten så jeg glemmer å titte innom bloggen, fordi jeg ikke forventer noe nytt overhode...
  Trist.

  SvarSlett
 11. Kommer det en oppdatering snart?
  Gleder meg til å høre mer om hvordan det går med deg og lillemann i magen!
  Sjekker innom hver dag =P

  SvarSlett
 12. Åhh er sååå kjipt når man skal kjøre langt, og etter en ganske lang stund oppdager at man har glemt noe! Håper dere har hatt en finfin jul<3

  SvarSlett
 13. Håper alt står bra til med deg og dine, og at fraværet bare skyldes en veldig deilig og lang juleferie! Gleder meg til å lese mer om din hverdag. Du er en inspirasjonskilde og et forbilde for mange :)
  Klem fra leser

  SvarSlett
 14. Titter du innom snart? :)

  SvarSlett
 15. Nå måå du skrive snart, savner å lese bloggen din :)

  SvarSlett