tirsdag 18. desember 2012

Planlegging!

Av oppussing av soverommet vårt.
Koser meg med dette akkurat nå, for neste måned går vi forhåpentligvis i gang :-)
Funnet tapet vi skal ha på veggen bak sengen og ny seng fra Ikea ene og alene pga oppbevaringsplassen i den. Synes ikke akkurat at det var den flotteste sengen jeg har sett, men så må vi nesten tenke litt praktisk oppi alt også. Får vi en fin sengegavl til så blir det ikke så galt tenker jeg.
Men over ser dere innkjøpslisten. Nye gardiner og sengesett fra H&M home og drivved tapet. Og sengen fra ikea da. Fillip får bedside crib, så vi kan samsove samtidig som at han har egen plass i sengen. Babytiden med Malin gikk som en drøm takket være at vi samsov, amming og alt gikk som en lek på natten. Satser på gjentakelse av det!

Gleder meg til redebygging fremover, og ikke minst til å få et soverom jeg er fornøyd med.

11 kommentarer:

 1. Hei :)
  Jeg har den sengen, veldig deilig med all oppbevaringsplassen!
  Må bare tipse om en ting som ikke IKEA presiserergodt nok; midtbalken man trenger når man setter sammen sengen er inkludert i prisen, men må hentes separat! Det fikk vi ikke vite før vi satt på gulvet og bygget seng. Så vi sov på madrass på gulvet den natten, og måtte tilbake til IKEA dagen etter :/

  Det blir sikkert veldig fint på soverommet med de nye tingene :) Lykke til! Klem

  SvarSlett
 2. Den senga er upraktisk høy.... :)

  SvarSlett
 3. Herlig å kunne planlegge nytt soverom, er jo tross alt et rom som det blir brukt bra mye tid på:)

  Deilig med samsoving ja, tror alle barn har godt av tryggheten og nærheten i tillegg til at ammingen går lettere.

  sender deg en klem nå i førjulstiden å håper dere koser dere med juleforberedelsene.

  SvarSlett
 4. Hva er bedside crib??

  SvarSlett
 5. Hei! Siden du har erfaring med bedside crib.. hvor lenge kan barnet ligge i den? Jeg har termin et par uker etter deg, og da vi regner med å ha babyen på rommet vårt ca et år før vi flytter, da trenger vi en liten og praktisk seng.
  Leste noe om at barnet vokser ut av den ved 6 mnd alder, og da må vi ha ny seng, og så kanskje enda en når vi flytter.... hmmm.. ikke lett dette. Håper du som har erfaring kan komme med noen tips:)Hilsen fast leser

  SvarSlett
 6. Bedsidecrib er vel egentlig bare brukbart til babyen beynder og bevege mye på seg, for noen holder den nok 6 mnd, men langt fra alle. Vanlig sprinkelseng kan enn nå bruke lenge, i alle fall om enn tar den frå ikea som enn kan ta av siden på.

  SvarSlett
 7. Vi har den senga på gjesterommet:-) Synes den er kjempe grei, fin, stødig og ikke minst super praktisk!

  SvarSlett
 8. Vi har den senga på gjesterommet:-) Synes den er kjempe grei, fin, stødig og ikke minst super praktisk!

  SvarSlett
 9. Sånn er så gøy! å planlegge interiør må være noe av det kjekkeste som finnes :D

  SvarSlett
 10. Så koselig med oppussing! Og gleder meg til å følge deg gjennom babytid - igjen;) utrolig å tenke på at jeg har fulgt bloggen din siden du var gravid med Malin...
  Skal du forresten bruke tøybleier på Filip?:) Jeg bruker det på min 6 mnd gamle datter, etter å ha blitt inspirert av deg og Anne Arstad, og kunne ikke vært mer fornøyd:) elsker det!

  SvarSlett
 11. Fikk tulle nr.2 for 3 mnd siden og jeg ELSKER bedside crib`en vår!!!!
  Eldstemann kommer fortsatt inn på natten og vil ikke kaste hun ut fordi hun fikk en lillesøster, så den er helt genial.Alle 4 kan samsove, og selvom minstemann hos oss ender opp de aller siste timene på natten i senga vår, har vi ganske god plass det meste av natten;-) Jeg hadde samme opplevelse av nettene med eldstemann, som du hadde med malin, og nå kan jeg gjøre det samme med mini:-)

  SvarSlett