tirsdag 15. januar 2013

Hello baby!

Her er litt av det vi har kjøpt inn til Fillip de siste månedene!
Han har to svære kofferter til med klær nok for det første året, og en god del annet.
Kan sikkert knipse bilder av det en annen dag, nå tok jeg bilde av det nyeste og det i de minste størrelsene. Dette er 0-3 mnd :-)
 De tre grå, og den hvite og brune heldressene er fra GAP. Samme er strikkegenseren og vesten.
Elefantsettet er fra mamas&papas, og buksene er fra H&M og Newbie. Samme er lua.

Pysjamas og stjerneheldress er fra Next.

 Grønn stripete bukse, blå stripete body, stjernebukse og body er fra Polarn O.Pyret.Den stripete heldressen med bamse er fra pippi, og resten er fra Next (London)

 Stjernedress fra minymo, to hvite dresser fra Pippi, eseldress fra Next, heldrakt med bamse fra H&M (denne fant Nicolay <3 bakrgrunnen="bakrgrunnen" bl="bl" br="br" fra="fra" genser="genser" i="i" mexx.="mexx." next="next" og="og" pysjamaser="pysjamaser">
 Maasse smekker fra next, brun smekke med "sjarmør" og stjerner fra Name it. Bilsmekker fra Sparkjøp.
 Her er vel alt fra next unntatt stjernebody fra Kappahl, lue fra troll, strømpebukse fra NoaNoa og sett med bukse og genser/små tøfler fra Mamas&papas. Masse MAM smokker (måtte ta de ut av boksen for og få de med hjem i kofferten fra London :p) 
 Bamser fra Disney store, dyne fra Høie med trekk fra Kid,  koseteppe fra Princess og stripete teppe fra GAP.
Og litt babyprodukter. Har endel til nå, fra weleda og Esthelle&thilde.
Selvfølgelig bare naturlig eller økologiske produkter til han her også.
Jeg har skrevet endel om mitt syn på stelleprodukter, mat osv her!

Utenom dette har vi Bugaboo Cameleon vogn, bilstol fra maxi cosi får vi låne av søsteren til Halvard når det nærmer seg. Mangler å kjøpe seng, sengesett, madrass, og kommode. Ellers tror jeg vi er ganske i mål! Er vel alltid noen småting man ikke tenker på, men det får vi ta etterhvert :-)
Regner med at vi er ferdige med innkjøp iløpet av denne eller neste mnd. Skal bli godt!

12 kommentarer:

 1. Åh, så mye fiiint! :D
  Gleder meg til å se babyen deres i alle de fine klærne :D

  SvarSlett
 2. Vet jeg har mast mye om dette nå, men kommer det snart innlegg om tøybleier og økologiske baby-og barneprodukter? :)

  SvarSlett
 3. Hahaha, det ser ut som dere har MER enn nok;P TRor jeg også må ta bilde av alt til lillegutt. Jeg VET jeg har alt for mye. Ikke sjans at jeg får brukt alt. haha. Men det er jo SÅÅÅ mye fint, å vanskelig å begrense seg. Også tror jeg ikke engang jeg rekker å få brukt alt jeg har sydd og strikket til han engang. haha.. Men det var utrolig mye fint dere har kjøpt. Gleder meg til å se bilder:D Ikke så lenge igjen nå:D
  Jeg har 28 dager til termin, så jeg gleder meg så mye at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Lykke lykke til med siste delen av svangerskapet Linn:) klem fra siri

  SvarSlett
 4. Så mye fint! Driver å handler inn til en som kommer i april selv, men som førstegangs har jeg ingen anelse om hva jeg faktisk trenger... Du kunne ikke ha laget et innlegg hvor du lister opp hvor mye du har av klær i de forskjellige størrelsene? Type 3 bodyer i str 50, 5 bodyer str 56 osv, hadde vært nyttig for en noob som meg å se om jeg er på rett spor ;)

  SvarSlett
 5. Wow, Linn! Her var det et bredt utvalg og masse, masse fint :) Så gøy! Kan tenke meg at jeg kommer til å kjøpe like mye når det blir min tur en gang i fremtiden ;-) Gleder meg til å se lillemannen deres :D

  SvarSlett
 6. Vi er flere som ønsker oss innlegg om rene babyprodukter. :-D Ble helt frelst da jeg leste om Burt's Bees hos deg for et par år siden.

  SvarSlett
 7. ekstremt mye nydelig! Helt enig i ditt syn på økologiske babyprodukter!!! :)

  SvarSlett
 8. hei Linn :)
  jeg er sykepleier og gravid. som sykepleier er vi veldig opptatt av at vi skal benytte oss av valide kilder når det kommer til noe vi finner på nettet av undersøkelser å at vi skal forholde oss kristisk til undersøkelser av ymse slag sånn...
  Er veldig enig med alt du skriver om tilsettningsstoffer etc - men jeg lurer på hvor du har dette fra
  "Studien viser også at når eksponeringen for aspartam starter allerede i fosterlivet, er de giftige effektene sterkere." Det anbefales at gravide holder seg unna spesielt aspartam.
  Flere land har vurdert å forby aspartam. Fillipinene har innført forbud mot import og bruk av dette søtstoffet.
  I USA blir piloter i U.S Air Force av sin egen arbeidsgiver bedt om å avstå fra å drikke lightbrus med aspartam, av hensyn til faren for mulig påvirkning av hjernen" ?

  Hilsen Anne

  SvarSlett
 9. Så utrolig mye fint!!! Ingen mangel på klær i hvertfall :)

  SvarSlett
 10. Hei :)
  Godt å ha forbilder som deg ! Ingen rundt meg tror på meg når jeg snakker om giften i alle produktene. Du skrev i inlegget at du hadde lest masse bøker om emnet så jeg lurte på om du anbefalte noen gode bøker?
  Det skal nesten ikke være nødvenig i det hele tatt og bruke såpe, organisk, kaldpresset olivenolje gjør susen på det meste!
  Kristiane

  SvarSlett