onsdag 9. januar 2013

Sykdom

God morgen!
Vi begynte med et par nyttårsforsett som har gått over all forventning.
Ene var å unngå godteri og brus i ukedagene, med fritak for is siden magen krever det et par ganger om dagen ;)
Det andre var å bli flinkere til og rydde opp med en gang, og gå over huset før vi legger oss.
På den måten holder rotet seg på et minimum, og vi står opp til et ryddig hus hver dag. Gjør dagen SÅ mye bedre, slippe å begynne og rydde småting og irritere seg over at ikke den som spiste kvelds gadd å sette inn glass og tallerker i oppvaskmaskinen kvelden før.
Eneste rommet det gjenstår og få orden på er soverommet, og det får vi ikke gjort før vi har mer oppbevaringsplass.
Masse scrappeting, klær og andre småting som ikke har fått plass enda, rett og slett fordi all plassen er brukt opp.
Gleder meg veldig til å få opp kommode til lillebror, så jeg kan begynne å vaske de små plaggene :-)

Igår gikk formen til Malin fra dårlig, til skikkelig dårlig på veldig kort tid, feberen var nesten oppe i 40, og hun var krafig redusert. Så da ble det en tur på legevakten for å utelukke bla hjernehinnebetennelse, i og med at de symptomene hun hadde var vondt i hodet, frostanfall, redusert allmenntilstand og høy feber. Skal alltid ta sånne ting på alvor, er jo helt avgjørende med rask behandling hvis det er snakk om sånne ting. Kan jo være død innen 24t og risikere hjerneskade og døvhet. Det vil man jo selvsagt unngå!
Det var heldigvis bare en virusinfeksjon, som kroppen skal få fikse selv.
Hun har faktisk aldri fått noe annet enn paracet så lenge hun har levd, så vi har egentlig vært ganske heldige, som har unngått kraftige infeksjoner som krever antibiotika ol.
Glad for det :-)

Hun får være hjemme til mandag, så vi er sikre på at det er helt ute av kroppen før hun går i barnehagen igjen. Hun er heldigvis veldig fornøyd med å være hjemme, og i helgen kommer Nicolay så hun har litt mer selskap enn bare meg og Halvard. Satser på at formen er god nok til at vi kan finne på noe gøy i helgen, blitt mange sløve dager i senga og på sofaen på grunn av formen. Så blir nok godt for begge og få kommet oss ut litt snart:-)

Ha en fin dag!1 kommentar:

  1. Godt alt var bra til omstendighetene tatt i betraktning. Vil bare påpeke en liten ting. Antibiotika gis kun ved bakterieinfeksjoner, da det ikke biter på virus. Hvilken behandling som blir gitt ved infeksjoner har altså ikke nødvendigvis noe sammenheng med hvor sterk infeksjonen er, det kommer ann på hva den forårsakes av. Virus er det kun kroppen selv som kan fikse opp i :)

    SvarSlett