mandag 25. februar 2013

Fødebag: Fillip

Tenkte legge ut hva jeg har med i fødebagen, dvs det han skal gå med når vi er på sykhuset :-)

 3 bukser fra newbie :-)
 Dress i strs 50 til hjemturen, denne er fra pippi :-)
 Tre bodyer, den grønnstripete er fra lindex, og de to andre er fra kappahl/newbie-serien :-)
 Heldress/pysj fra Newbie, og en søt lue hvor det står "before you ask, i am a boy" :)
 Mykt og deilig babyteppe fra Gap.
 Tre par strømper, en strømpebukse og en newbielue til hjemturen.
 Heldress og to små luer.
Håper jeg kan dra hjem etter 2-3 dager, men vet jo at risikoen er litt større for komplikasjoner etter keisersnitt enn fødsel, så får bare ta det som det kommer. Derfor jeg har med litt mye, slik at vi slipper unna de ekle sykehusplaggene. Kan ikke fordra stivt utvasket stoff, og tanken på hvor mange som har brukt det før osv. Hadde med egne klær til Malin også, som hun fikk på seg et par timer etter hun var født. Hadde hun blitt født vanlig hadde det vært det første hun fikk på seg, men jeg lå jo fortsatt på operasjonsbordet og ble sydd igjen når de kledd henne i sykehusklærne.
Da fikk mamma oppgaven med å kle henne i våre klær, hehe.

Gleder meg veldig nå!
Min fødebag kan jeg vise en annen dag, nå har jeg akkurat kjøpt minnekortdings på chlas olsson, så kan endelig blogge ordentlige bilder!! :-)

3 kommentarer:

  1. Så søte klær! :) Jeg lurer litt på hvorfor du velger keisersnitt, vet at du måtte ta hastesnitt med malin men er det sjangs for at det kan gå ille en gang til? Vet jo at den sjangsen ikke er vert å ta altså. Men er det du selv eller legen som har bestemt dette? Og jeg vet selfølgelig ikke hvordan det er å havne i en sånn situasjon med et hastekeisersnitt, jeg bare lurer :) Kan du også lage et innlegg om hva du tenkte da du ble gravid me Fillip, og i forhold te hva du tenkte med Malin? :)

    SvarSlett
  2. skjønneste klærne da!! :-)

    SvarSlett
  3. Hvor er det nederste settet kjøpt? Super nydelig!!

    SvarSlett