torsdag 28. februar 2013

Torsdagskos

Hei!
Her har jeg hatt den mest effektive dagen på lenge, har de to siste ukene irritert meg grønn over alle småtingene som har hopet seg opp, litt smårot over alt. Halvard har heldigvis tatt seg av støvsuging og hjulpet masse til, men gulvvask og menn er to ting som ikke kombineres her i hus :-p
Igår sluknet vi før elleve, så jeg var lys våken og uthvilt halv sju idag morges. Fikk avgårde mann og barn, og satte igang med rydding, vasking og sengetøyskift.
Hadde jordmortime kl 11, så ble avbrutt av det. På jordmorkontroll idag fikk jeg meg en overraskelse (sjokk!) blodtrykk på 90/45, og fortsatt lav blodprosent selv etter to uker med dobbel dose av jern.
Får stort sett intens hodepine hver dag, noe jeg har tenkt at kan være tegn på høyt blodtrykk, og svangerskapsforgiftning. Det trenger jeg heldigvis ikke bekymre meg for lenger ;-)
Fikk hvertfall svar på hvorfor jeg føler meg småfull store deler av tiden, sånn som jeg svimler rundt i halvsøvne. Lavt blodtrykk er heldigvis ikke farlig for babyen, eneste er at det er grusomt ubehagelig for meg.
Ble rådet til og ikke gå så mye rundt alene, og ikke stresse men heller ta det veldig rolig. Det har jeg tenkt å gjøre i morgen, nyte at alle gulv er nyvasket, og at absolutt alt som har irritert meg er unnagjort. Hele huset er strøkent, så nå kan baby F komme når han vil :-)

Etter en så effektiv dag følte jeg virkelig for belønning, så da ble det god biffmiddag på oss :-) lagde biffstrimler med sopp, paprika, løk og pannestekte poteter. Og selvsagt hjemmelaget fløtesaus.
Beste jeg vet! Hadde heldigvis alt vi trengte i hus, så jeg slapp og gå på butikken.
Vi fikk kost oss med en episode av sinnasnekkeren mens vi spiste, så kapitulerte jeg etter at oppvasken var tatt. Laang deilig dusj, for så å legge seg i lukten av nyvasket sengetøy. Himmelsk!
Nå er klokka bare halv elleve, og jeg er på god vei til drømmeland - så håper ikke kroppen straffer meg så alt for masse i morgen :-)

3 kommentarer:

  1. Sååå koselig at du blogger så mye for tiden! Håper det fortsetter! :)

    SvarSlett
  2. hørtes fantastisk ut!

    god natt :))

    SvarSlett