torsdag 16. mai 2013

Hurra!

..for årets mamma går definitivt ikke til meg!

De fleste har vel strøket skjorter, og hengt pentøyet fint frem til i morgen.
Her er huset lettere bombet, og kjoler og pentøy er ikke lagt klar enda. Var nemlig ikke planen å bysse på baby hele kvelden, har knapt fått spist.
Prioriterte en time hos Cathrine, uten barn for første gang. Litt godt, få bort suset i ørene, etter all skrikingen.

Etter feringen i barnehagen fant jeg ut at jeg hadde glemt igjen busskort og penger hjemme, så da måtte vi GÅ hjem.
To timer tok det!
Så nok fryktelig smart ut, for jeg hadde på ankelstøveletter med en litt for høy hæl til at jeg orket å gå så langt. Så jeg tuslet barbent! Med vogn og en fireåring.
Så nok skikkelig oppegående og normal ut da ja;-)

Kom heldigvis noe godt ut av det, jeg og Malin fikk snakket hele turen, det ble sårt trengt "alenetid". Fillip sov hele veien, så vi snakket om alt mellom himmel og jord. Ikke en eneste klage hele veien, gikk kjempefint og synes egentlig bare det var greit. Det var jo så godt og varmt her idag, med strålende sol og mild vind.
Beina er fulle av blemmer, og verk, så det er godt jeg ikke skal gå i noe tog i morgen!
Og bra at jeg kan skylde på at jeg er nybakt mamma i ammetåke. Denne gangen traff den ammetåken kraftig, glemmer ting og surrer mer enn normalt. Og det skulle nesten ikke vært mulig ;-)

Nei, nå får jeg sove jeg også.
Fillip har blitt lirket av puppen, og lagt oppå dyna så ved siden av meg, endelig sovnet han skikkelig! Jeg har fungert som smokk den siste halvtimen..

Så får vi ta 17mai for det det er, handler ikke om å være mest mulig stivpyntet, eller ha et strøkent hus. Det er en dag for familien, og for å feire landet vårt.
Og det gjør man best når ikke man er stressa eller hele tiden maser om at ungene skal holde seg mest mulig i ro for å unngå gris på hvite strømpebukser..

Ha en flott dag! :-)
4 kommentarer:

 1. Det er vel det som er viktigst - å ha det fint sammen :) Så kan jo hybelkaninene være med på feiringa;)

  SvarSlett
 2. Du har så absolutt fortjent å slappe helt av og nyte dagen for alt det er verdt nå syns jeg! :) Kos deg MAX i dag!

  ♥ Lizbethosnes.com

  SvarSlett
 3. Har selv to små og vet hvor hektisk hverdagen plutselig blir ;)
  Bare lurer på om du har prøvd tøybleier på lillegutt? :) Eller har du sett deg helt ferdig med tøybleier? Skjønner jo at du kanskje har mer enn nok å bruke tiden din på enn bleievask :)

  SvarSlett
 4. Helt enig! Det viktigste er å ha det fint sammen :) Selv tilbragte jeg 17.mai i stallen med hester og leire over alt, ikke mye pynting for å si det sånn! :)

  SvarSlett