onsdag 5. juni 2013

Fine barneklær

Fillip har vært så heldig og fått flere plagg fra SiriT. Det begynte med at begge fulgte hverandre på Instagram, og der så jeg alle de fine plaggene hun lager.
Hun sendte gave til Fillip når han ble født, et sett i deilig bambusstoff og en heldress i det skjønneste stoffet.

Var så utrolig fornøyd med både kvalitet og utseende på plaggene at jeg bestilte en body til. Synes vaskebjørnstoffet var knallstilig, og både knapper og sømmer ser helt profft ut. Kjempekjekt med omslagsbody, er veeldig praktisk når man plutselig har lekkasjer på både det ene og det andre, og vil unngå å dra det oppover ryggen og over hodet når det skal av ;)

Man kan se hva Siri har lagt, og bestille på instagrammen hennes: sjeroks :)8 kommentarer:

 1. Så dumt. Jeg har ikke Iphone og dermed heller ikke instagram. Ønsker meg bambusklær til barna men det jeg har funnet er så dyrt så hadde vært kjekt å sjekke henne ut.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det finnes instagram på nettet også, instagram.com ;) du trenger ikke iphone for å ha instagram!

   Slett
 2. http://sjeroks.blogspot.no/

  SvarSlett
 3. Hei Linn, jeg vil gjerne sende deg en mail, men kan ikke finne mailadressen din? Fint om du tar kontakt på redaksjonen@familieprat.no. Ha en super dag. Hilsen Simone, sjefredaktør familieprat.no

  SvarSlett
 4. Kjempe fine klær! Håper alt er bra med dere, savner bloggingen din selv om det er helt klart du må ta deg tid til familien<3
  Klem.

  SvarSlett
 5. Hei Linn!

  Måtte bare tipse deg om Løvetannmarsjen 2013- dette er en markering, som vil belyse at det er behov for å styrke rettsvernet for overgrepsutsatte barn- en sak som utvilsomt fortjener stor oppslutning!

  Onsdag 19 juni blir det Løvetannmarsjen 2013 i en rekke byer; bla. Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Stokmarknes, Trondheim, Kristiansund og Sunndalsøra.

  “Vi har i den siste tiden gjennom media vært vitne til at voksne som begår overgrep mot barn, nå sist i saken om Rune Øygard, får svært lave straffer i vårt rettssystem. Dette er en stor urett begått mot uskyldige barn, som ikke har hatt noen mulighet til å forsvare seg. For barn flest fører disse overgrepene ofte til fysisk og psykisk uhelse, og tunge sosiale problemer senere i livet. Med tanke på blant annet dette, er det i dag for lave straffeutmålinger i overgrepssaker.

  Det viser seg at i underkant av hvert tredje barn med en umulig oppvekst klarer seg tilsynelatende relativt bra, derfor vil vi ha med oss løvetann som symbol:

  *Løvetannbarn er et sosialfaglig populærbegrep som brukes om barn og unge som klarer seg gjennom oppveksten på tross av nesten umulige oppvekstforhold med for eksempel rus, vold, omsorgssvikt og seksuelle overgrep.

  Begrepet henspiller på løvetannens evne til å sprenge seg gjennom asfalt, og på andre måter overleve og blomstre tross tilsynelatende umulige vekstvilkår. * ” -Tekst lånt fra Løvetannmarsjen 2013′s facebook sider, her finner man mer informasjon og kan melde seg på :) Søk på facebook: Løvetannmarsjen 2013+ din by for info om oppmøte!

  Hadde vært fantastisk om dere bloggere med mulighet til å nå ut til et stort publikum, ville være med å støtte opp om dette. Det viktigste er at flest mulig får høre om det, slik at det er mange som får mulighet til å delta! Barn som våger å stå opp mot overgripere, og som makter å gå igjennom den ufattelige påkjenningen i form av en rettsak som omhandler noe så personlig og traumatisk, fortjener all ære og støtte! OG IKKE MINST FORTJENER DE AT STRAFFEN OVERGRIPER FÅR GJENSPEILER FORBRYTELSENS KARAKTER.

  ps. Jeg står ikke som arrangør av dette arrangementet- kun en ivrig støttespiller som ønsker å bidra på alle måter jeg kan komme på:)

  Mvh. Sunniva

  SvarSlett