fredag 27. juli 2012

Summertime!


Denne sommeren har ikke akkurat stått til forventingene, masse regn, kaldt vær og lite bruk av sommerkjoler og shorts. Men vi har klart å kose oss inne også!
Laget vafler, hamstret mel av alle slag for å teste brødbaking, bakt uttallige muffins, kaker og annet godt. Malin trives så godt på kjøkkenbenken, er så koselig å kunne viderføre de tingene jeg elsker å holde på med til henne. Kjempefornøyd når hun får hjelpe til.

 Sykkelturer i regnet har det også blitt endel av, ikke farlig med dårlig vær når man har riktige klær;)
Regntøysettet er faktisk fra smartclub, de hadde lagertømming og da kuppet jeg det til en 50lapp! Støvlene er fra Hunter.
 Igår fikk vi spist frokost ute, laget oss baguetter med eggerøre. Nøt mange timer i sola, hun og nabogutten badet vel av og på i tre-fire timer før jeg fikk lokket henne inn og i seng.
 Kjekt å ha en fin uteplass, her tilbringes det mange timer daglig!
 Her ser dere badebassenget vi kjøpte, var på tilbud på toys R us til 219kr. Angret ganske kraftig på at ikke jeg gikk for en mindre variant, for det tar halve terassen. Litt av et styr å tømme det og fylle det, bruker vel kanskje to timer med hageslangen på fullt. Vi har et stort jorde rett bak, og det kommer sinnsyke mengder flyvedyr som også vil kjøle seg ned i varmen, så en håv står som nr 1 på innkjøpslisten! hehe.

 Brødet vi laget oss, kjempegodt med ferskt brød til lunch.
Sammen med litt brunost ble det helt himmelsk!
 Og litt ettermiddagskos med te og muffins. Alltid stas med teselskap :)
 Lite glimt av stuen, ommøblerte IGJEN igår. Halvard har sluttet å kommentere det nå, for hvis han ikke liker noe vet han at det ikke tar lange tiden før det er endret igjen ;)
 Kaffekroken på kjøkkenet, definitivt min lifesaver! Veldig fornøyd med kurven som rommer kaffekapslene, den er fra kremmerhuset.
 Det har blitt mange skåler med blåbær og vaniljekesam, SÅ godt og i tillegg sunt!
Anbefales på det sterkeste, når man vil kutte ned på snacks uten å slutte og kose seg.
 Fine jenta! Deiligste kjolen fra Chill Norway som hun fikk av en kollega av "besta".
Fikk masse klær for en tid tilbake, helt nydelige plagg som passet helt perfekt.
Veldig glad i å arve, handler faktisk ekstremt lite klær, fordi hun er så heldig at hun har mange og arve av. Hannah som er tanten hennes er 6år, og Malin arver alle plaggene hun vokser ut av, det komiske er at hun passer dem nå, selv om det er strs fire og fem år.. Lurer på hvor lang denne jenta blir, hvis veksten fortsetter i dette tempoet. Nå er hun like lang som en lav fireåring iflg vekstskjema..

Malin idag, topp fra H&M, bukse fra Lego wear. Skoene vet jeg ikke hvor er fra, både tunikaen og skoene kom i posten fra besta og besten hennes :-)

Nå skal vi straks i gang med å bake bursdagskake til mammaen min, som blir 39år idag.
Vi hadde et lite moment i bilen her for en stund siden, hvor jeg sier til mamma "ja, nå får du nyte dine siste dager i trettiårene, for nå runder du jo straks 40" Mamma fikk jo helt panikk, så etter litt regning fant vi ut at hun heldigvis har ett år igjen ;)

9 kommentarer:

 1. Så søt jente!!

  Nei er ikke så fint vær nei.. Litt kjedelig. Gleder oss sterkt til å komme oss ti tyrkia neste søndag =) Det så kjempe godt ut det børdet! tenkte jeg skulle lage ett selv.

  Ha en fin sommer videre :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åå, så utrolig misunnelig! Var i tyrkia i fjor, en av de beste ukene i mitt liv :D
   Kos dere MASSE!<3

   Slett
 2. Det er jo ingenting å være i Norge for denne sommeren.
  Men de siste dagene har jo vært knallbra!!!

  SvarSlett
 3. Hvor er den fine klokka du har på veggen ifra? :)

  SvarSlett
 4. Wow, nå har jammen meg Malin blitt stoooor jente! Tenk at hun snart fyller 4 år! Jeg har lest bloggen din helt siden du gikk gravid med henne :D Og du er mitt forbilde, på alle måter! Stå på :))

  SvarSlett
 5. Hvor lang er hun? :)

  SvarSlett
 6. Så koselig dere har det! Blir jo helt misunnelig her jeg sitter :) Dødsfint regntøy Malin har fått, og for et kupp!! Hun blir bare mer og mer nydelig ;-)

  SvarSlett
 7. Elsker alle koppene, tallerknene og skålene dine :) Hvor kjøper du de ?

  SvarSlett