tirsdag 28. august 2012

Litt interiør!

Da har jeg fått knipset litt!
Blir liksom aldri helt fornøyd, men så er jo ikke målet å havne i "vakre hjem og interiør", men å ha et hjem som er funksjonelt og som vi kan trives i :-)


 Kjøkkenkroken har blitt fornyet med nye puter fra Kid. Samme som jeg kjøpte i grå til stuen.
Nå har de tilbud på 4 for 199, så da slo vi til :-)

 Ny godteboks fra kremmerhuset ;)
 Liten krok i stuen. Bak er det en hau av internett/alarmbokser hengende så måtte sette noe foran for og slippe at de sto på utstilling..
 Spisebordet :-) Kjøpt brukt, og malt. Det var i "bombay"stil.. Stolene er fra Ikea og koster 495 pr stk.
Jeg kuppet dem på finn for 1500 for 8, pluss bord (luksus å få Ikea ting enda billigere, og attpåtil ferdig montert!) . Bordet er plassert i boden, men stolene passer perfekt i stua.
 Ny stuelampe fra Living, 899kr. Synes den passet veldig godt inn, nå går det jo mest i litt mørkere farger som grå og sort, på grunn av at det er en mann i huset.
 Nydelig vase fra Living, 149kr :-)
 Fruktfat fra en lokal interiørbutikk som skal legges ned, 70% så den ble med hjem for under en hundrelapp.


 Gikk for grå stolputer i stua, tror ikke mannen hadde blitt så happy om jeg hadde dratt inn lilla puter her også ;)
 Klokkepute, og all you need is love pute fra Kremmerhuset (ca 119kr pr stk) , stjernepute fra FlorenceHome på salg til 260kr. Bak står det "live love laugh".
 Søte knotter fra Living, 29pr stk.


 Lite glimt fra kjøkkenet:-)
Litt av gangen. Den grå kommoden hadde Halvard fra før,samme med de grå lyktene og den grå blomsterpotten. Bildene er av Malin og Nicolay, litt usikker på om de skal henge akkurat der eller om jeg skal henge dem opp i stua. Men det finner jeg ut av etterhvert :-)

Nå har dere hvertfall fått sett litt mer av hvordan det ser ut her hjemme.
Det er foreløpig god nok plass, vi har tre soverom, ett bad, stue og kjøkken i egne rom, to ganger, vaskerom, tørkerom og kjellerstue. Nå gjenstår egentlig bare soverommet vårt, og maling av listene på Malins rom, så er vi ferdige med all utrydding. Ikke bare når to som har absolutt alt fra før av, flytter sammen. Men med litt kompromisser går det meste!
Babyen skal sove med oss i starten, så får vi se om vi har kjøpt noe større innen det blir behov for eget rom, eller om h*n må dele rom med Nicolay eller Malin. Det løser seg nok greit uansett :-)

Idag har vi feiret Halvard`s 27års dag med en bedre middag på big horn (etterfulgt av en dessert, som jeg får i reprise ganske ofte. Kunne vel trygt droppet den ja..!) Mamma og Hannah var her og passet Malin mens vi spiste, så kom hjem til en liten snorkende krøll i enden av senga. Etter at hun begynte i barnehage (og ikke minst kuttet smokk helt..) har legging gått fra og være den enkleste saken i verden, til å bli en tålmodighetsprøve. Det har blitt sørget i ukesvis over sutten, og nå tror jeg endelig det begynner å slippe taket. Det er hvertfall ikke så mye "men mamma da, jeg elsket sutten, jeg savner den såå masse, og du er slem som har tatt den. Tyv!"  og andre mindre hyggelige setninger som ikke egner seg på nett i fare for å virke lite pedagogisk riktig.. Utrolig hva de snapper opp i barnehagen, eller av onkler for den saks skyld ;)

Hun er i en alder hvor jeg tror det er litt vanskelig å skille fantasi og virkelighet, nå er hun for eksempel skråsikker på at pappaen skal kjøpe en hest til henne neste gang hun skal dit. Og dette snakkes om hver dag. Hvordan hesten skal være, hvor den skal stå, hva den skal spise (fiskepinner og is..) hva den skal hete osvosv. Prøver og forklare at hun er litt for liten til å få hest, og at kanskje hun kan få det når hun blir større. Men neida, dette har pappa sagt så sånn skal det bli ;)
Og så har vi jo fantasivennen Emma da, men det er et kapittel for seg selv - så det begynner jeg ikke på idag! hehe.

Takk for alle fine kommentarer forresten, koselig å se at dere legger igjen spor her inne!

30 kommentarer:

 1. Så utrolig fint dere har det!

  SvarSlett
 2. Så fine og inspirerende bilder!!! :)
  Skal snart flytte selv, så litt inspirasjon kommer godt med! :D

  :)

  SvarSlett
 3. Utrolig fint hus:) Du har god smak:) Håper du kan fortelle om "Emma" en annen gang:P

  SvarSlett
 4. Så fint du/dere har det ! :) veldig god smak ! Hehe, håper på å få høre mer om "fantasivennen Emma" i ett annet innlegg. :) og forsten, GRATULERER med smått på vei ! <3

  SvarSlett
 5. Så utrolig fint dere har det!! Kjekt med litt interiør:)) Du er råflink:)

  SvarSlett
 6. Herlighet så flink du er med intereør ! :) Du har det fantastisk fint :)

  SvarSlett
 7. Herlig! Virker som du har det bra, og du er en god mamma, så jeg er glad på deres vegne for babyen som er på vei :)

  SvarSlett
 8. Så koslig dere har det:-) gikk det bra å male ikea møbler? Jeg har så lyst å male ett sett jeg har, men det er tynn "folie" på ikeamøblene, pusset du av det eller gikk det bra å male over?:-)

  SvarSlett
 9. Så koselig dere har det:) Du har veldig god smak, og er flink til å innrede:)
  Gratulerer så mye som vordende foreldre, blir koselig å følge svangerskapet ditt:)

  SvarSlett
 10. Hei og gratulerer med mann,hus og barn! Det er godt å få en voksen kjæreste ja? :)
  Lykke til med alt :) Kan du forresten fortelle hvor gammel gutten til kjæresten din er?

  SvarSlett
 11. Så utrolig koselig.. Skikkelig inspo for meg dette!! :-)

  SvarSlett
 12. Så fint! :D men det hadde jo gått ann at du og Halvar sov i kjellerstuen, gjør det om til soverom og så får Malin soverommet dere har nå? :D

  SvarSlett
 13. Koselig hjem dere har! :o) Likte spesielt godt fargen på veggene, vet du hva den heter?

  SvarSlett
 14. Åå, så fint dere har det Linn! :D kjempekoselig!

  SvarSlett
 15. Gratulerer så mye mye med graviditeten!

  Leiligheten er kjempefin!

  SvarSlett
 16. Åååh, så utrolig fint dere har det :D

  SvarSlett
 17. var graviditeten planlagt? Gratulerer så mye :D

  SvarSlett
 18. Så fint det var Linn! :) Du har så god interiør-smak! Virkelig en inspirasjon det der :) Og gratulerer masse til dere som skal bli foreldre igjen! Blir spennende å følge her på bloggen om det er det du velger :)

  SvarSlett
 19. Tror jeg har en mann av en sjelden rase, for her finner du ikke noe i mørke farger;-) Han har selv handlet inn gul fruktskål, rosa gulvteppe, og kjøpt mintgrønn maling til skjenken vi skal pusse opp. Men så er han også musiker, og de har det med å være opptatt av estetikk og perfeksjon:-) Synes i alle fall at dere har fått til noe bra sammen! Artig å skape en felles stil:-) Og gratulerer så mye med baby på vei! Gi deg en god dag i alle de frekke kommentarene! Herlig at du er lykkelig - det er det som teller♥

  Klemmer

  SvarSlett
 20. Så flott dere har det :) Elsker stilen din/deres.

  SvarSlett
 21. Dere har det utrolig fint! :) Bare elsker den godteboksen, fikk skikkelig lyst på en sånn, haha :P

  SvarSlett
 22. Leste om bloggen din på Kvinneguiden og måtte titte innom.
  Så fint dere har det! Og så søt datteren din er! Gratulerer med en på vei også:)

  Ønsker deg alt godt!

  SvarSlett
 23. Hei Linn.
  Vil bare gratulere så mye med graviditeten, så utrolig kjekt og koselig! Jeg skal selv bli mamma i begynnelsen av 2013, så det kommer til å bli spennende å følge bloggen din fremover. Har fulgt bloggen din i mange år og føler at jeg "kjenner" deg. Jeg ser virkelig opp til deg. Det har skjedd mye trist og tungt i livet mitt det siste året og hver gang ting er som verst så tenker jeg på deg og alt du har vært igjennom. så tenker jeg at jeg skal være like sterk som deg. :) Ville bare dele det med deg, for jeg er ikke en av de som pleier å kommentere bloggen.
  Linn-Anita

  SvarSlett
 24. Så utrolig fint dere har det, utrolig koselig! Her i huset får jeg lov til å styre og ordne med interiøret, han bryr seg ikke så veldig mye om det, men han sier ifra hvis det er noe han ikke liker.
  Gratulerer så mye med en liten en på vei :):)

  SvarSlett
 25. Lampen fra Living, er det merket Living eller butikken Living?

  SvarSlett
 26. Kan du komme å gjøre vårt hus like fint? Jeg elsker det !<3

  SvarSlett
 27. Hei Linn!

  Fulgte bloggen din i lang, lang tid..
  Det har vært spennende og utfordrende å lest alt du har måtte gå gjennom. Du er veldig sterk og virker utrolig flink når det kommer til barneoppdragelse og generelt hvordan du er med Malin.
  Nå er det kun den andre gangen jeg er inne på din nye blogg.

  Jeg syntes innholdet og det du formidler og generelt måten du skriver på har kommet seg opp igjen :-) (Ikke ta dette ille opp, for jeg skriver egentlig bare for å skryte, men litt vanskeligheter for å få det til å komme ut riktig her nå) Rett og slett, så har bloggen din blitt interessant og lese igjen!! Nå er du lagret på oppgavelinjen (igjen) :-)

  Godt og se at livet ditt begynner og falle på plass.

  Og ikke minst. GRATULERER med graviditeten :-)

  SvarSlett
 28. Så koselig :) Masse fine ting. Gratulerer så mye med graviditeten!

  SvarSlett
 29. Synes dere har det veldig stilig og koselig!
  Flotte innkjøp og detaljer :-)

  SvarSlett
 30. Elsker interiør stilen din Linn :)

  SvarSlett