mandag 27. august 2012

God morgen Norge:-)

God morgen!

Helgen gikk over på et blunk, og nå er det allerede en ny uke :-)
Nå begynner skolen på "ordentlig", forrige uken var det mest informasjon og orientering om hva som er hvor. Mye rombytting, og mye gåing/løping på meg så den lille søte magen min har forsvunnet igjen. Hehe.
Hjelper ikke at kvalmen lurer konstant og at det meste smaker anderledes heller, vekten går jo feil vei.. Men har heldigvis god tid på å gå opp igjen, med Malin gikk jeg ned 4kg, og opp totalt 9. Så trenger jo ikke bli sånn at jeg går opp så masse, vil jo være mye mer aktiv i dette svangerskapet enn jeg var med Malin i tillegg, så blir spennende å se.
Nå har jeg vært på skolen siden åtte, og blir borte ca 1,5 t pga svangerskapskontroll og ultralyd. Blir spennende :-)
Hadde elevsamtale med læreren idag, og alt ser ut til og kunne tilrettelegges etter fødsel så jeg får fullført. Håper jeg kan finne på noe lurt som gjør at jeg får fortsatt rett på andre året, uten ett års pause. Det hadde jo vært det aller beste. Men det får tiden vise:-)


Mer om svangerskapet med Malin kan dere lese her: http://malindus.blogg.no/1258730015_graviditeten_min__aga.html

Magen 1uke før Malin kom :-)

12 kommentarer:

 1. Så spennende Linn! Jeg vil anbefale deg alikevell til å ta permisjon Linn, du vil aldri få muligheten til å være hjemme et år med babyen igjen og du kommer til å angre om noen år. Jeg har ei datter som er like gammel som Malin og fullførte vgs med henne, jeg fikk en gutt nå for 4 mnd siden og har nå tatt permisjon fra studiene fordi jeg synes jeg gikk glipp av mye hjemmekos når jeg tok med meg jenta på skolen. Gled deg masse til babyen kommer! Det er så perfekt aldersforskjelll og her hjelper storesøster til med det meste av stell o.l. Utrolig hvor stor de blir når de får søsken! Lykke til med graviditeten! Gledermeg til å følge deg videre Linn!

  SvarSlett
 2. Sjukt fin mage, ikke for stor ikke for liten!:-)

  SvarSlett
 3. spennende! :) hvor langt er du på vei?
  håpe det ordner seg med skolegang og alt, men alt går vel om man selv vil! :)

  SvarSlett
 4. Hvilken linje går du nå på skolen ? :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye (igjen) ! :)
  Blir skikkelig spennende å følge med videre nå. Er det Januar månde du har termin siden du skriver i begynnelsen av neste år? SÅ gøy at en av de første og beste bloggene jeg begynte å følge med på,skal ha en liten nesten samtidig som meg;) Blir spennende å lese mer,og er veldig spent på hvor mye du deler:) Lykke til videre!;D

  SvarSlett
 6. Jeg håper av hele mitt hjerte at du tar ETT år permisjon og bare koser deg med babyen. IKKE gå på skole med baby. Alle jeg kjenner som har gjort det, angrer stort. Skolen venter på deg, det gjør nemlig ikke babytiden!

  SvarSlett
 7. Jeg må nok si at jeg ble veldig overrasket. Hadde trodd du skulle få deg en utdannelse nå, ikke en baby. Men jeg 50 år og kanskje litt "umoderne"?

  SvarSlett
 8. Enkelte leser nok dessverre ikke innleggene dine ordentlig når de får seg til å kommentere dette med utdannelse. Du skriver jo at du ønsker å prøve å fullføre skolen samtidig. Personlig ville jeg tatt et år permisjon når babyen er født, men det er hopp til deg hva du klarer og jeg syns du er tøff uansett. Ingen her på bloggen har noe med dine valg å gjøre. Syns enkelte rett og slett er frekke som stiller slike spørsmål når du er gravid og lykkelig:) Stå på

  SvarSlett
 9. Jeg er en an de som ikke har tatt permisjon. Jeg angrer vel egentlig ikke(vet ikke hva jeg har gått glipp av(:P).

  Jeg tok heller en ordentlig utdannelse og min belønning til meg selv er å heller jobbe 50% mens ungene er små. Jobber som lærer så har ikke mange undervisningstimene i uka, i tillegg kan jeg levere sent/hente tidlig. Med en helt grei lønn allikevel :)

  Når jeg ble gravid som 19åring var "alle" negativt innstilt. Jeg ville derfor ikke avbryte utdannelsen min slik alle "forventet". I stedet brettet jeg armene opp- og fullførte.

  Men jeg "timet" fødslene, i den grad det går ann å time det :P til slutten av semesteret. Så fikk allikvel 3 mnd sommerferie :)

  SvarSlett
 10. Jeg fikk baby i April i år, midt i VG3 påbygg med medier og kommunikasjon. Angrer ikke et sekund på at jeg slet meg igjennom nesten 2,5 mnd med baby på skolen. Heldigvis fikk jeg en rolig liten jente som sov hele tiden, våknet, fikk mat/bleie og kos, så sovnet hun igjen. Lillemor har vært igjennom 3 eksamener og 2 tentamener på disse 2,5 mnd, og jeg besto med glans :) Er du fokusert nok , så vil du klare skolen, og tar du fri så er det ingenting i veien med det :) Jeg beundrer pågangmotet ditt ! :) Du har vært igjennom så mye, har fulgt bloggen din siden Malin var rundt året. Unner deg alt godt , og det å bli mamma igjen :) ! Stå på ! :)

  SvarSlett
 11. Gratulerer og lykke til. Gjør det som er rett for deg!

  SvarSlett