lørdag 25. august 2012

News!Hei!

Det er rart hvordan en ting som før var en enormt stor del av hverdagen min, plutselig ble til en ting jeg kommer på i ny og ne. Håper jeg klarer å finne tilbake til gleden ved bloggingen, det å skrive og få uttrykke meg om nyttig og unyttig er jo en av de tingene jeg liker aller best.

Det skjer jo utrolig mye for tiden, som dere sikkert har fått med dere.
Noen følger meg på instagram/facebook, og dere vet nok allerede den lille "hemmeligheten" vår.
I begynnelsen av 2013 blir vi foreldre igjen

På fredag var jeg på ultralyd, og fikk se at alt sto bra til inni der.
Jeg har hatt to blødninger, og etter mye bekymring og irritasjon over tregt offentlig helsevesen bestemte jeg meg for å ta en privat ultralyd hos Volvat. Fra jeg ringte, til jeg lå på benken for ultralyd gikk det 1,5 t.
Noe litt annet enn legen som ville jeg skulle vente tre dager til. Ikke noe gøy å gå i uvisshet, og å bekymre seg så da var det valget enkelt. Gleden var stor over å se et bankende hjerte og få beskjed om at alt var så fint som det kunne være var stor :)
På grunn av at det mest sannsynligvis blir planlagt keisersnitt, så har jeg bestemt meg for at kun de aller nærmeste skal få vite termindato, så frem til jeg har litt mer informasjon vil jeg ikke legge ut noe mer om det i første omgang.

Nå satser jeg på at jeg får fullført første året på skolen, og at jeg tar ett års permisjon etter det.
Hovedmålet er jo som sagt å få fullført dette året, så får jeg se om jeg klarer å begynne rett på neste med tilrettelegging, men så langt frem i tid er det vanskelig å planlegge, jeg kan jo ikke forutsi hvordan formen min er, eller om det skjer andre uventede ting. Så planen er å ikke ha en fast plan, og heller ta ting som det kommer. Jeg føler hvertfall at jeg mestrer hverdagen veldig bra nå, selv om det er endel stress med å rekke alt som må rekkes i tillegg til at formen har vært alt annet enn god.
Alt går med positiv innstilling, og tilrettelegging!

Vet virkelig ikke hvordan jeg skulle klart alt uten den gode kjæresten min, han hjelper til med alt ifra legging av Malin, til matlaging og husarbeid. I tillegg har han tilbydd seg å kjøre Malin i barnehagen på morgenen, så jeg slipper alt stresset rundt det. Vips så var hverdagskabalen betydelig mye enklere og få til og gå opp. Idag har han vasket to skittentøyskurver med klær, helt på eget intiativ, i tillegg til at han står på kjøkkenet og lager lasagne til oss nå. Trodde virkelig ikke at sånne menn fantes, men det har vel en liten sammeneheng med at jeg har funnet meg en voksen mann, som har bodd mange år for seg selv :)

Hjemmet vårt har de siste dagene blitt oppgradert ytterligere, ny stuelampe er montert, enda en bildelist hengt opp, nye sofaputer, stolputer og gardiner. I tillegg til flere andre ting, så i morgen skal jeg få fingeren ut og få knipset litt interiørbilder :-)
Trives bare bedre og bedre, og merker at jeg har det så utrolig godt med meg selv nå, i forhold til før.
Hadde aldri trodd at en mann kunne gi meg så mye, ikke materielt men med å bare være den han er, og alltid stille opp når jeg trenger det. Jeg begynner å gi slipp på gamle reaksjonsmønstre, og blir flinkere og flinkere til å ta opp ting som plager meg med en gang. Det hjelper å bli hørt, og å se at tingene man plages med blir gjort noe med.

Sovnet halv ni igår kveld, og våknet av at Malin kom tuslende inn halv sju.
Det gjorde meg ingen verdens ting, etter ti timers søvn! Hehe.
Så nå skal resten av kvelden nytes i verdens beste armkrok, før jeg får noen etterlengtede timer med søvn igjen :-) God lørdag til dere


66 kommentarer:

 1. Så spennende Linn! Gratulerer så mye med den lille på vei, og masse lykke til! :o)

  SvarSlett
 2. Uæh, så artig!
  Den lille kommer til å få det supert med dere! :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye, Linn! Dette var en koselig nyhet på en lørdagskveld. Skal selv ha en liten en i førsten av 2013, så blir spennende å føle bloggen din fremover. Ønsker deg masse lykke til og håper formen holder seg:) Klem

  SvarSlett
 4. Gratulerer med graviditeten! Godt å lese at det går så bra med deg Linn. Virkelig :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer så utrolig mye! Gleder meg til å følge deg videre med flere innlegg framover. Du fortjener alt dette, Linn. Og så utrolig herlig å lese at Halvard hjelper deg så mye. Kos deg med familien din, dilling av interiør og skolen.. Bloggingen kommer når den kommer. Jeg er uansett innom hver dag ;-) Klem

  SvarSlett
 6. Gratulerer! Så utrolig hyggelig :) gleder meg til å følge bloggen fremover!

  SvarSlett
 7. Gratulere, så arti! :) Har du noen idè om hvorfor det ikke går an å legge den nye bloggen til på bloglovin, når jeg trykker på bloglovin er d den gamle bloggen din som kommer opp! :O

  SvarSlett
 8. Så gøy! Gratulerer så utrulig mykje! Det er så utrulig godt å høyre at du har det så bra for tida, har fulgt bloggen din i fleire år, heilt sia før du vart aleinemor. Blir veldig gla på dine vegne av å lese dette! :D

  SvarSlett
 9. Gratulerer! Gleder meg masse til å følge med denne gangen også! :):)

  SvarSlett
 10. Gratulerer såå mye til dere :) Må si jeg kriblet i magen av glede da jeg så bildet av en nydelig babymage i stripete genser på instagram! Er SÅ glad på deres vegne, også håper jeg at du finner tilbake blogglysten og vil dele litt av den nye hverdagen både som student, mamma, kjæreste og gravid og alt :) SÅ mye nytt og spennende som skjer for deg! Dette klarer du helt supert!!! Masse lykke til med svangerskap, skole og alt!

  SvarSlett
 11. Oi.. Gratulerer? Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Kunne du ikke gjøre deg ferdig med utdannelse først? Du har jo slitt så mye med å i det hele tatt fortsette på skolene du har begynt på, hvordan tror du det blir med 2 unger på slep da? Du kan ikke bare få støtte fra NAV og kjæreste, du må kunne skaffe deg en ordentlig jobb selv..

  Men så klart, om dette er noe du vil, så gratulerer så mye til deg og kjæresten :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette er sann klassisk unødvendig kommentar. Tror du ikke at hun hadde gjort noe med det, på den ene eller andre måten, om dette var noe hun ikke ville? Og må man utdanne sej for å komme seg noen vei?
   Støtte fra NAV og kjæreste? Hva vet du om økonomien hennes? Kanskje hun har spart hver krone siden bloggen ble stor? Kanskje hun har arvet mye penger fra en gammel onkel i Amerika?

   Det er pokker meg ikke rart at folk får sammenbrudd og angst om hverandre i dagens samfunn, når man har så mange mennesker som deg, som bare må være bedrevitere og tråkke på andre folks lykke.

   Slett
  2. Trine; Jeg gjør meg jo ferdig med utdannelsen mens jeg er gravid og etterpå. Grunnen til at jeg ikke fullførte skolen var jo at jeg var i en vanskelig situasjon, kom inn lenge etter de andre, ikke en linje jeg ville gå på, i tillegg til at stefaren min nettopp hadde dødd og jeg flyttet flere timer fra alt kjent og nært. Fikk heldigvis god hjelp og oppfølging etterpå, og takket være det er jeg i den beste formen jeg noen gang har vært i :)
   Og nei, jeg vil ikke få noe støtte fra nav. Jeg er under utdanning, og er vel langt ifra den eneste i landet som får barn under skolegang. Skal jo begnne i jobb når jeg er ferdig :;)

   Slett
  3. Jeg har fått barn under utdannelse og det har gått kjempefint :) har to til og med og er ikke ferdig ennå! Jeg tror du skal få det til som du vil! Du er tøff og målrettet og ikke minst en veldig god mamma! Gratulerer så masse til dere begge!

   Slett
 12. Å så utrolig spennende, gratulerer så mye:D Selv er jeg også gravid med termin i februar, så er mye spennende som skjer fremover. Lykke lykke til, å håper formen din kommer seg.
  Flott å lese om hvor fint du har fått det, det fortjener du.)

  Klem fra siri

  SvarSlett
 13. Gratulerer sååå mye. Så koselig å høre at ting ordner seg :) ha en fin helg

  SvarSlett
 14. Gratulerer! Mye å se frem til :)

  SvarSlett
 15. Så koselig!!! Gratulerer :-D

  SvarSlett
 16. Gleder meg til interiørbilder i dag :-)

  SvarSlett
 17. Gratulerer så mye, og det er godt å høre at du har det så bra :D

  SvarSlett
 18. Gratulerer så mye! Utrolig koselig :) har fulgt bloggen din i flere år, og gleder meg til å følge den videre! :)

  SvarSlett
 19. Gratulerer!

  Kan du lage en link slik at vi lesere uten smarttelefon kan se bildene dine på instagram, slik som bl.a. Fru Mæla (http://www.frumaela.no/ http://followgram.me/frumaela/) har gjort?

  SvarSlett
 20. Gratulerer til dere :]

  SvarSlett
 21. gratulerer kjempemasse! så utrolig godt å høre at du har det så bra :) håper den følelsen fortsetter for alltid, for det fortjener du!

  SvarSlett
 22. glemte å gratulerer med graviditeten! Gleder meg til å følge dere videre, for både interiørtips, barnetips og råd i hverdagen :-))

  SvarSlett
 23. Gratulerer så mye, og lykke til! Spennende!

  SvarSlett
 24. Oi, det visste jeg ikke! Gratulerer så mye :) Hvor langt er du på vei?
  Du må blogge mer fremover, savner bloggingen din!! :)) Fint å lese at du har det bra! :)

  SvarSlett
 25. Gratulerer så mye :)
  Veldig koselig å lese at du har det bra:)
  Gleder meg til å følge deg/dere videre!

  SvarSlett
 26. Gratulerer så mye til deg og dine! :-) Gleder meg til å følge dere videre! Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 27. awww, gratulerer så mye :)

  SvarSlett
 28. Gratulerer så mye Linn!! <3 Så koselig å lese at du har det så bra, det har du fortjent :)

  SvarSlett
 29. Gratulerer så mye!!Det var koselige nyheter!Gleder meg til å følge deg videre..:-)

  SvarSlett
 30. Gratulerer så mye:) Såå koslig;) Kjekt å lese at du har fått det så bra, det fortjener du! Stå på videre:)

  SvarSlett
 31. Gratulerer så mye Linn! Men synes du burde fullført utdannelsen først, vi andre her i verden betaler jo skatt, mens du bare går å tar uten å gi noe tilbake til samfunnet!

  SvarSlett
  Svar
  1. Betaler skatt jeg! Dere vet jo ingenting om min økonomi eller hvor jeg får pengene mine fra :)
   Er jo ikke alenemor, så blir ikke å få noe støtte fra nav annet enn barnetrygden som alle andre også får frem til barna er 18.
   Og utdannelsen min fullfører jeg jo, kommer til å fortsette på skolen både før og etter babyen kommer, så ikke bekymre deg for det :)

   Slett
 32. Gratulerer så mye med bebis i magen! Er Gravid selv, men termin i midten av Januar, så det blir gøy å følge deg:)
  Lykke til videre Linn<3

  SvarSlett
 33. Ååå, for en gledelig nyhet, Linn, selv om jeg har luktet lunten en stund :D Gratulerer så utrolig mye!!! Utrolig artig (og rart:D) at Malin plutselig skal bli storesøster! :D Håper selv at det ikke blir altfor mange år igjen før Amalie blir storesøster hun heller <3

  Heldiggriser!! Unner deg alt godt, Linn, du er et vakkert menneske!

  SvarSlett
 34. Gratulerer! Jeg har faktisk tenkt på om du kanskje skal ha flere barn snart, siden jeg så bildene fra den fotoshooten med Malin (som du har i headeren). Det er nemlig et bilde av deg der, i en brunaktig kjole, som med en gang ga meg assosiasjoner til gravid :p Nå tror jeg nok det mest var måten kjolen falt på, og vinkelen på kameraet, for du var sikkert ikke langt nok på vei til å ha noe særlig mage når bildet ble tatt, men jeg fikk liksom tanken planta i hodet, og ble ikke så veldig overraska når du slapp nyheten :p

  Hyggelig å høre at du har det så fint om dagen, og at du er på en god plass i livet (: Lykke til med resten av svangerskapet, også håper jeg du vil blogge litt om det neste lille nurket også!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, fotoshooten var rett og slett dårlig vinkel og "ballongkjole", var ikke gravid når bildene ble tatt :)

   Slett
  2. Regna med det, så håper du ikke ble fornærma nå :p Gravidkommentarer når det ikke er tilfellet er jo ikke det mest populære (; Men som sagt skjønte jeg at det var kjolen altså! Begynte bare å tenke tanken likevel, hihi (: Du ser flott ut hvertfall, og jeg gleder meg til å lese litt baby-stoff igjen, hvis du vil dele da (:

   Slett
 35. Gratulerer så mye! Dette var utrolig gøy, har fulgt bloggen din siden malin var baby og jeg er også gravid og venter en liten jente 22. januar 2013!
  Blir veldig spennende å følge med deg siden vi venter barn på samme tid. Jeg kjenner ingen andre som er gravide, hvertfall ikke som er på min alder(jeg er 19) :-)

  SvarSlett
 36. Hei , lurte bare på noen ting hvis jeg får lov og spørre.
  Vi prøver og få barn selv, og har et fra før av.
  Hvor lang tid etter det du tror ca var unfangelsen, merket du at du var gravid? Hvor lang tid tok det før testen ble positiv?
  Jeg har tatt en test som viste negativt men jeg har allerede følt at jeg har fått litt symtomer på at jeg kanskje har blitt det.
  Veldig fint om du svarer på dette :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ca 1,5 uke, ømme pupper, forandre luktesans og humørsvigninger. Jeg var sikker på at jeg ikke var gravid, men samboeren var helt sikker på at jeg var det :p

   Slett
 37. Ojj! Hadde du ikke tenkt å prøve å få en utdannelse, og kanskje en jobb nå?
  Er det planlagt, dere har vel ikke vært sammen så lenge?
  Har du hatt lyst på en til lenge?

  Men, selvfølgelig, gratulerer :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er under utdannelse nå, og vil fortsette å være det etter at babyen er født :)
   Takk!

   Slett
 38. Åhh, gratulerer så mye!! <3

  SvarSlett
 39. Så utrolig gøy Linn!! Gratulere så kjempe masse! Glede mæ kjempe mye til å følge med framover :D

  SvarSlett
 40. Gratulerer så masse! Håper du fortsetter å motivere deg til å fullføre utdannelsen og komme deg videre karrieremessig. Det er hardt arbeid, men det sikrer en god økonomisk fremtid for deg og dine barn! Den støtten man får av en samboer er fantastisk, men mens du er ung og frisk så er det lurt å sikre seg selv ved å investere i en utdannelse uansett. Lykke til, dette klarer du!

  SvarSlett
 41. Hei,Linn!:-)

  Jeg blir i grunn helt satt ut av at noen lesere kommer med ugjennomtenkte utsagn til deg i forhold til graviditeten. Å spørre om et barn er planlagt og i tillegg komme med utsagn om din økonomiske situasjon... Det er jo rett og slett frekt! Selv om du har en blogg, så betyr ikke det at man kan spørre om slike ting. Håper du hever deg over dette,Linn!

  Gratulerer så mye til dere alle 4!:-)
  Mvh. Helene

  SvarSlett
 42. Gratulerer Linn. :) <3

  SvarSlett
 43. Gratulerer så mye :)
  Vi slet selv med å få barn i 6 år og jeg gleder meg over vært nye liv som blir satt til denne verden. Det er en velsignelse :)

  SvarSlett
 44. Gratulerer!=)

  Har igrunn hatt en liten mistanke utifri noen tidligere innlegg ;) Blir selv mamma i beg. av 2013 så kjente kanskje igjen noen små ting ;)

  SvarSlett
 45. Gratulerer så mye.

  Jeg er selv 23 år og ferdigutdannet lektor på vgs. Jeg har to nydelige jenter på 1 og 3år :) Så til alle bedrevitere som rakker ned på Linn:

  Det er faktisk mulig å få tatt en utdannelse selv med "to barn på slep" :P. Jeg har fem års utdannelse og fått slettet to av de fordi jeg studerte videre, men samboer tok gradert permisjon ;)

  Jeg har tro på deg!

  :D Ble faktisk i veldig godt humør nå :)
  Gratulerer så mye!

  SvarSlett
 46. Gratulerer så mye! :) Ta en dag av gangen og om du klarer å fullføre dette skoleåret og så tar permisjon ett år har det lite å si om 15-20 år. Masse lykke til med graviditeten og alt rundt det! :)

  SvarSlett
 47. Blir skikkelig deprimert av å lese alle kommentarene med folk som klager over at du liksom får så utrolig mye penger fra nav og at du ikke har utdanning OSV.

  Jeg er gravid, 19 år. har prøvd å gå videregående nå i alle år og bare feilet. Har heller ingen jobb og nå går jeg andre året på vgs.
  jeg kan jo si det slik da, at det er en GRUNN for at alt skjer med meg som det har, og da er det vel en grunn for at ting har skjedd med henne som det har og. Det er ikke bare bare å kunne fullføre skolen for alle, og slettes ikke det å leve et liv som normalt. og sånn BTW, om man får penger fra nav så betaler man skatt ;)

  Jeg synes du er tøff jeg!
  Gratulerer så mye med graviditeten, selv venter jeg en liten gutt i januar :)

  SvarSlett
 48. Gratulere så masse! Spennende :))

  SvarSlett
 49. Så utrolig moro å lese, Linn! Dette blir spennende og jeg kan bare tenke på hvor nydelig den babyen kommer til å bli :) Så gøy da, for dere alle :) Jeg håper du får en fin dag! Gratulerer så mye!! :)

  SvarSlett
 50. Æææh, så utrolig gøy :D Gratulerer så utrolig mye med graviditeten, Linn! Herregud, jeg er så glad på dine vegne :D

  SvarSlett
 51. Lurer på om den ungen blir like pen som Malin :)

  SvarSlett
 52. Ååååh det viste jeg ikke! Gratulerer så masse åsså så gøy :D :D

  SvarSlett