torsdag 2. august 2012

You&me

Litt småsliten mamma atm, og det river litt i magen. Mye mas = kortere og litt surere svar når tålmodigheten når nullpunktet. Mye ramp, hun vet å utnytte at jeg ikke er helt på topp ;-)
Tidligere idag gjemte hun seg i klesskapet, satt og ventet på at jeg skulle bli ferdig i dusjen og gå og finne klær.. Spratt opp når jeg åpnet døren og jeg hyyylte. Tok lang tid før hjertet slo normalt igjen etterpå.. Så har hun stjelt sminken min og gjort seg selv om til en dragqueen, dusjet seg i parfymen min, dratt ut alt hun har av leker på gulvet og tatt x-antall is uten og spørre først. Så kan trygt si at det var godt og si "natta" og lukke døren igjen til rommet hennes idag.
Trenger noen sånne dager innimellom for å innse hvor bra man egentlig har det :-)
Satser på at en god natts søvn gjør susen!

7 kommentarer:

 1. Her må tålmodigheta virkelig vært på topp! Håper du får deg en god natts søvn, og at rampen ikke er like rampete i morgen ;)

  SvarSlett
 2. Kjenner meg godt igjen her ja :-P alt av neglelakk, sminke, dusjsåpe og andre flytende såper, maling (takk og lov bare vannmaling), pennstreker eller klussing på veggen med penn- når hun først finner en. Tømme ut bakevarer, det værste var melis. og kattamat strødd utover hele gulvet fra kjøkkenet til sofan. Og is fra frysern uten lov haha. huff og meg. men uansett hva de små gjør, så er de like gode og uskyldige:-P ha en fin dag :-)

  SvarSlett
 3. På sånne dager blir virkelig tålmodigheten testet ja!
  Kjempefint bilde av dere, det er virkelig ei vakker jente du har!

  SvarSlett
 4. Hva skal dere i Bergen? :-) Og skal du snart skrive om sammarbeidet ditt med Buggaboo?

  SvarSlett
 5. Hoho.. Du fikk vel testet tålmodigheten da ja!! :p

  SvarSlett