torsdag 20. september 2012

Første innkjøp!

Til lillegull i magen.
Det er så rart at jeg finner ikke helt ordene. Tanken på at jeg skal få et barn til, dele hjertet i to enda en gang og føle på den enormt store følelsen det er å ha et lite menneske som er helt og holdent mitt ansvar gjør meg helt tussete. Skummelt!
Jeg føler det aller verste er over nå, fortsatt sinnsyke humørsvigninger og dager hvor ting virker veldig mørkt. Men så minner jeg meg selv på at det er hormoner, og at mye skyldes at jeg vet hva jeg går til. Hvor stort det er. Hvor tungt det er og bære på magen, bekymringene og all planleggingen det innebærer. Men jeg har klart det en gang før, så jeg vet jo innerst inne at det kommer til å gå helt fint. Bare keisersnitt kan gå i boks snart, så jeg slipper og ha det hengende over meg hele tiden, så går nok alt fint. Nå er det ikke så alt for lenge til ordinær ul heller, 9 oktober! Det blir spennende.
Tenkte komme med første ordentlige svangerskaps oppdatering da. Er enten i uke 12 eller uke 15, så litt vanskelig å dele så alt for mye enda når det spriker såpass mye.
Jeg går utifra uke 12, så slipper jeg bli skuffet hvis jeg blir satt tilbake på ul. Uansett ikke mer enn 6mnd igjen! Trøster meg med det ;)

16 kommentarer:

 1. Hvorfor vil du ikke føde på normalt vis?

  SvarSlett
 2. Åå, så koselig :-D

  SvarSlett
 3. Så nydelig! Kan jeg spørre om hvorfor du vil/må ta keisersnitt? :-)

  SvarSlett
 4. hadde du keisersnitt me malin og?

  SvarSlett
 5. Nyyyydelig ! :-) tror du har en gutt i magen <3

  SvarSlett
 6. Det må være en medisinsk grunn for å få godkjent keisersnitt, heldigvis. I USA blir en kvinne som føder uten smertestillende omtrent sett på som noe unaturlig, hvem som vil kan betille keisersnitt, og tilogmed bestemme datoen den siste mnd...Tragisk!Alle vet at det er best for både mor og barn med vaginal, naturlig fødsel, om ikke det er fare for barnets eller morens liv, selvsagt. Håper jo at ikke dette er tilfelle med deg, Linn- for du virker som en veldig oppegående jente, og jeg kan ikke fatte hvorfor du skulle ville ha et keisersnitt om det ikke er noen medisinsk grunn til det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Alltid like gøy når folk som ikke har peiling MÅ kommentere og spekulere.
   Malins fødsel var to dager i riehelvete, som endte med hastekeisersnitt fordi det holdt på å gå galt. Hele greia var så traumatisk at det tok lang tid før jeg orket å snakke om det, og gråt bare jeg så en vanlig fødsel på tv. Jeg klarer ikke gå til gynekolog uten beroligende, og får angst bare av å tenke på og gå gjennom det samme igjen, pga tidligere overgrep og andre ting som jeg har valgt å ikke skrive om her inne. Man ska ha gode grunner i Norge, for å få keisersnitt. Men etter samtale med to leger, som begge forteller meg at jeg ikke trenger bekymre meg for at jeg ikke får fordi jeg har det grunnlaget som kreves, så velger jeg å høre på det fremfor andre som ikke har noe medisinsk bakgrunn, eller kan noe om regelene for dette.

   Slett
 7. Hvis dere har fulgt bloggen hennes har dere vel fått med dere hva hun har opplevd, full forståelse for at du ønsker keisersnitt.
  Jeg er i uke 38 i dag!!! Hjelp!! Baby nr 1. Kynnere fra hel..., ryggsmerter, bekkensmerter. Synes synd på meg selv, hehe.
  Vi venter en jente, har handlet en del av newbie klærne selv, de er så fine!
  Krysser fingrene for at alt går som du vil:)

  SvarSlett
 8. Da må vi dra på babyshopping, Linn (etter ul altså) ;-) nydelig sett til lillegull btw :-)

  SvarSlett
 9. Da må vi dra på babyshopping, Linn (etter ul altså) ;-) nydelig sett til lillegull btw :-)

  SvarSlett
 10. Åå, jeg blir jo helt babysyk av å så på de nydelige klærne... Sukk..

  SvarSlett
 11. Lykke til med alt Linn! Har lest bloggen din så lenge jeg kan huske, og forstår godt at du ønsker keisersnitt. Du kjenner deg selv best! Stå på:-) Husk at du er en vinner! :-)

  SvarSlett
 12. det e ikke lett og få et planlagt ks så når man får det e det som oftest gode grunna til det :) Håpe du får en bra opplevelse me et planlagt keisersnitt. min første kom me et hastesnitt og minste kom med et planlagt, det va en helt anna opplevelse. Håpe fødseln din nu blir en god opplevelse :)

  SvarSlett
 13. Åh, baby <3

  Jeg gleder meg på dine vegne, Linn! Whiiiiiii!!!!:D

  SvarSlett
 14. så utrolig koslig å følge bloggen din !§ Det at du har det så utrolig fint nå etter en stund alene, at du virkelig klarer å finne den gnisten til å stå opp om morgenen, gir meg så mye ! Det gir meg et lite lys i tunnelen at kanskje jeg også får dt slik en dag :) Fortsett å blogg, jeg leser hver dag ! :) Å gratulerer med svangerskapet =) herlig :D

  SvarSlett
 15. Så koslig sett:) Skjønner så godt at du vil ha keisersnitt, håper du får det, er så mange leger i norge som er alt for strenge på det, så krysser fingrene:)

  SvarSlett