torsdag 20. september 2012

Hjemmedag x4

I natt hadde jeg visst vært oppe med Malin tre-fire ganger, vært nede og laget mat til henne og til slutt bært henne og dyna inn til oss, etter ørten oppvåkninger. Skjønte fint lite når jeg våknet halv åtte, uten mannen og med Malin snorkende ved siden av meg. "glemte du å vekke oss eller?" sendte jeg til han da, småirritert.
Skjønte fint lite jeg, for jeg kan nemlig ikke huske å ha vært oppe en eneste gang i natt! Trodde han tullet når han sa at han lot oss sove fordi det hadde vært så mye styr i natt.. Da snakker man om å gå på autopilot!
Når man smører brødskiver og bysser i søvne, uten og registrere det en gang - da vet man at man er mamma!;-)
Så her ble det hjemmedag, med en rur innom skolen for å hente bankkortet mitt som var funnet (hurra!), etterfulgt av cafe og shopping med Charlotte.
Malin viste seg fra sin minst sjarmerende side idag, og det gikk utover alle rundt. På bussen spurte hun mannen som satt ved siden av henne "har du ingen venner du? Er du bare helt alene du liksom? Det er viktig med venner altså". Hadde lyst å synke ned i jorden, hvertfall når hun terroriserte den stakkars mannen med alskens spørsmål hele de 20 minuttene det tar hjem.. Til slutt hvisket jeg veldig upedagogisk at hvis man snakker hele tiden på bussen, så får folk vondt i hodet og da må man gå av bussen.

Hjalp ikke.

Når vi endelig var hjemme endte vi opp med barnetv og middag i sofaen. Greit slitne begge to etter mye farting. Jeg går som ei gås når jeg har gått masse, verker sånn i bekkenet at jeg dagdrømmer om en elektrisk rullestol innimellom ;p

Hadde håpt at hun kunne i bhg i morgen, men etter to timers kamp for å få henne til og sove, noe som _aldri_ skjer vanligvis, og rundt tre kvarter med gråting en time etter at hun endelig sovnet, så har jeg mine tvil. Klager på vondt i munnen, så lurer litt på om det kanskje kan være en tann på vei? Noe plager henne hvertfall, og når det er sånn skulle jeg virkelig ønske at jeg var synsk, så jeg kunne visst hva jeg kunne gjort for at hun skulle fått det bedre. Men man kommer heldigvis langt med en god armkrok og masse tålmodighet :-) natti fra oss!
Blogglisten

11 kommentarer:

 1. Hehe, sånn er det her også. Lasta ned sleep talk app, og ble sjokkert da jeg hørte jeg var oppe med babyen 4-5 ganger i løpet av natten.

  SvarSlett
 2. Hei! :) vil bare tipse om at sønnen min som er like gammel som malin, klaget på vondt i munnen og var småsyk. Det viste seg å være streptokokker, og vi måtte igjennom 4 runder med antibiotika for å bli kvitt det, så kan være lurt å ta en tur til legen og sjekke :) anja

  SvarSlett
 3. I barnehagen til frøkna vår går det hånd, fot, munnsykdom (eller hva det heter) nå, så hvis det dukker opp små blemmer i munnen til Malin, så kan det være det. Ha en fin helg! :o)

  SvarSlett
 4. spesielt... håper du forklarte henne at sånn snakker man virkelig ikke til andre folk. Håper hu får kjenne på det selv en dag. Hjelper ikke at hun bare er et barn! Er ikke rart verden har blitt som den har blitt....

  SvarSlett
  Svar
  1. Hva feiler d deg?

   Slett
  2. Spesielt? Ærlig talt, hvor mange barn har du? Høres ikke ut som du aner hva du prater om.

   Barn HAR IKKE HEMNINGER! Det hadde ikke du heller når du var tre.

   Men en ting er sant: det er søren ikke rart at verden har blitt som den er!!

   Slett
  3. Ps. Hun er 4 ( 3? ) år . Unger er dessverre dønn ærlige og spør rett ut om det er noe de lurer på. Om du synst det er rart verden har blitt som den har blitt kan du gjerne ta deg en runde rundt på nettet og sjekke diverse profilbilde og hobbyer til kidsa på ungdomskolen.

   Slett
 5. Har hun ikke fått alle tennene enda? Trodde de fikk de siste (2 års jekslene??) mellom 2 og 3 år. Ta henne med til legen hvis hun fortsatt sier hun har vondt.. Slitsomt når man ikke skjønner hva som er i veien.. Lykke til :)

  SvarSlett
 6. Så nydelig jente Malin Elise er ! :D

  SvarSlett
 7. Hei! Nå fant jeg plutselig bloggen din igjen jo. Jeg følger deg på Bloglovin, men den går bare direkte til den gamle bloggen... Da jeg kom inn på denne bloggen og trykket "Bloglovin" knappen så ble jeg også ført direkte til den gamle bloggen. Bare sånn til info ;-) Jeg følger så mange blogger at det ikke er lett å følge med på hvem det er lenge siden det har vært oppdateringer hos, men kom på at DEG var det lenge siden jeg hadde sett noe fra, og det stemmer jo da... :-)

  SvarSlett