mandag 22. oktober 2012

Da var vognen i hus!

Hei!
Tenkte det var på tide med et lite livstegn.
Med to barn i hus denne helgen, så blir ting litt travlere, og jeg har faktisk ikke vært på pcn siden fredag!
Det skjer ikke ofte.. Men godt var det :-)
Nå har jeg bikket 16 uker (17 hvis vi går etter mens-termin) og innen to uker har vi svarene vi venter på, i tillegg til at vi får vite kjønn hundre prosent sikkert. Går an og ta feil på ultralyd, men ikke når de har gransket genene;) hehe.

Idag er det nøyaktig en mnd til London.
(Charlotte som jeg reiser med, skrev et superskjønt innlegg om oss som kan leses HER)
Finner ikke ord for hvor mye jeg gleder meg nå, for idag kjøpte vi vogn- og da ble alt så veldig veldig virkelig, vi skal faktisk få en baby i hus!

Denne gangen gikk jeg for Bugaboo Cameleon. Samme farge som under, bare med mørk bag isteden for lys. Mannen hentet den, og jeg og Malin har prøvekjørt den en tur til butikken før leggetid.
Helt fantastisk god vogn, tror vi kommer til å bli kjempefornøyde :-)
Etterhvert skal det en Bugaboo bee i hus også, hadde det til Malin og det er den beste vognen jeg har hatt. Nå har de kommet med nyfødtbag, så kan tenke meg det blir gull når vi skal på kortere turer, kjøpesenter osv.
Jeg var jo så heldig at jeg ble invitert på lanseringen av Bugaboo Cameleon 3  på hovedkontoret til Bugaboo i Amsterdam tidligere i vår. Den aller beste turen jeg har fått gjennom bloggen noen gang.

Jeg ble invitert av Johanna, som driver et PR-byrå i Sverige.
Hun inviterte meg fra Norge, to fra Sverige og ei fra Danmark.
Fikk flybilletter på mail, og telte ned dager til jeg skulle reise.
Mamma hadde meldt seg frivillig som barnevakt, og jeg dro rett før fem på natten, med sommerfugler i magen fordi det var første gang jeg reiste helt alene til et annet land.
Var fremme i Amsterdam ca halv elleve, så ble ganske mange timer med reising.

(
 Vi ble kjørt fra flyplassen til hotellet, hvor jeg fikk det flotteste rommet jeg har bodd på noen gang.
Det var en egen liten etasje med seng, gjetter det var syv-åtte meter takhøyde, så var en greit bratt trapp.
Var ikke så gøy og gå opp dit når jeg kom greit brisen fra middagen og etterfesten ;-)
På selve lanseringen serverte de diverse småretter, og champagne.
Alt gikk i oransje, alt ifra kelnerne sine bukseseler til maten og drikken.
Veldig gjenomført!
Selve lanseringen varte endel timer, for de hadde satt opp alle vognene de har laget, i alle fargene, med alle tilbehørene osv. Var utrolig stilig å se. Var presse fra hele verden der, alt ifra London, Sverige, Danmark, Italia, Tyskland osv osv. Mye mingling, og mange interessante mennesker.
Når lanseringsen var ferdig, ble vi kjørt tilbake til hotellet, hvor det ventet to langbord, dekket helt nydelig med svære lysestaker og fint servise. Helt nydelig var det, og med fri bar før maten var jo kvelden dømt til å ende bra. Hehe. Fikk servert fem-retters middag, og jeg fikk smakt på alt ifra biff tartar til en helt fantastisk god fisk. Mye som ble svelgt ned med vin, rått kjøtt og rå fisk er ikke heelt min greie. Men føler ikke for å være tre år heller når man sitter i sånt selskap, så da tar man en stoor bit, svelger uten og smake og skyller ned med vin! Desserten var heldigvis helt fantastisk, samme med hovedretten som besto av stekt (!) fisk heldigvis, og en god saus, dampede grønnsaker om ikke jeg husker feil, og en slags couscous eller noe sånn, smakte risaktig men hadde en annen konsistens.
Får vann i munnen av å tenke tilbake på det.


Utenfor hotellet :-)
Dagen etter fikk vi en hel ettermiddag til shopping og sightseeing før flyet gikk hjem igjen til kjedelige Norge. Husker at jeg satt igjen med enormt mange inntrykk, etter bare litt over et døgn i et annet land. Utrolig hva det gjorde med humøret og pågangsmotet. Er så fint med nye opplevelser når det blir litt mye hverdag hver måned. Alle trenger et avbrekk i ny og ne ;-)

Hvilken vogn gikk dere for, og er du fornøyd med den?:)

18 kommentarer:

 1. Endelig fikk vi høre om turen . Vært så spent på den :-) Slik vi bor, så er det ingen over eller under Emmaljunga. Jeg bare elsker de vognene, og synes de er finest å se på. Har i hvit. Akkurat nå har vi en City cross og en Mondial duo. Begge i hvitt... selvfølgelig. Hehe :-) I love them. De er så vakre begge to.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, Emmaljunga har en god nr 2 hos meg :))
   Kjøpte nitro city etter og ha gitt opp Brio Sing tre-fire mnd etter fødsel :P
   Super fornøyd med den, god trillekomfort og god kvalitet generelt :)

   Slett
 2. Her vi bor MÅ vi ha emmelajunga (jeg har testet en del andre i løpet av de 4 årene jeg har som mamma). Vi bor høyt oppe så det kan være en syyyyk vind, og snøen ligger med 1,5 m brøytekanter hele vinteren, så den eneste som kommer frem er edge duo, og det er den eneste som har vært vindtett nok også uten å måtte ha på stormtrekket.

  SvarSlett
 3. Hvor skal jeg begynne? Hehe... Har hatt Simo Kombi (blæ), Quinny Freestyle (blæ), Mountain Buggy Swift (<3), Stokke xplory 07 (<3), Emmaljunga City Cross (likte den godt med bag, men likte ikke sportsdelen), TFK (ikke helt fornøyd, men ok), Mountain Buggy Urban Jungle (<3) og Stokke xplory 11 (<3). Nå har jeg Stokke xplory og Mountain Buggy Urban Jungle, og er utrolig fornøyd med de to. Har veldig lyst å prøve ut Bugaboo, men får meg ikke helt til å gjøre det i og med at jeg er SÅ fornøyd med de to jeg har - og tviler på at noen andre kan overgå de :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjenner meg igrunn igjen, men faller alltid tilbake på Emmaljunga jeg.

   Slett
 4. Så gøy å få være med på en sånn tur. Så heldig du er! Jeg har hatt Emmaljunga Mondial, TFK Joggster Twist, Mountain Buggy, Bugaboo Cameleon, Bugaboo Donkey og har nå endt opp med TFK igjen. Av alle vognene var jeg uten tvil mest fornøyd med Donkeyen, men når den etterhvert bare ble brukt som singelvogn fordi storebror heller ville gå, ble det litt unødvendig å ha en dobbelvogn. TFK sin sportsdel er litt ruvende og stor, men som bagdel er den helt super, og det var derfor vi gikk for den igjen. Planen er å bruke den som babybag til lillemor ikke passer i den lenger, så gå over til multi x bag, og så kanskje selge den og kjøpe en mountain buggy når mammaen synes lillemor er så stor at hun kan sitte vendt ifra .. :) Bugaboo er sikkert en helt fantastisk vogn for de som bor i byer, men for oss var den helt umulig å ha. Bare det var litt grus på veiene kjørte vognen seg helt fast. På brostein var den umulig. Den var rett og slett umulig på alt unntatt helt flate underlag. Jeg fikk stadig høre at jeg kunne kjøpe til vinterhjul, men når man hadde på de ble vognen så tung å kjøre å vanskelig å manøvrere. Vi bor som sagt litt utenfor byen, så for de som ikke har behov for å trille på grusveier og andre underlag er den helt sikkert super :)

  SvarSlett
 5. Hei Linn :) Lurte på om du kunne laget et innlegg om dine økologiske favorittprodukter? Til hud og hva dere ellers bruker av slike artikler i hverdagen. Det hadde vært supert om du kunne gjort det, vil gjerne prøve noen av produktene du anbefaler :)

  SvarSlett
 6. Drakk du deg brisen på vin som gravid???

  SvarSlett
  Svar
  1. Var ikke gravid når jeg var i Amstedam, det var i mars-april, jeg ble gravid i juni :-)

   Slett
  2. Det er ikke så rart anonym reagerer, da du faktisk skriver at "Tidligere i høst..."

   Slett
 7. Elsker Bugabooene mine :D Godt kjøp. Har Cameleon og Bee og gruer meg til jenta mi blir så stor at jeg må selge de, hehe.

  SvarSlett
 8. Hvis du vil ha blogg-tips, så vet jeg hvertfall om ei som hadde blitt veldig glad om du kan skrive litt om vognene du har erfaring med! :) Er midt i vogn-nr2-jungelen, og det er neimen ikke lett. Har vurdert bugaboo camleon sterkt, men er det ikke litt tungvint å styre med to svingbare hjul foran? Ser for meg det går litt "i kryss"?
  Har en city cross fra før, men vil ha en som er enda litt lettere og enda mer kompakt sammenlagt. Heller mest mot en trehjuling denne gang egentlig, men har samtidig hørt så mye fint om cameleon!

  SvarSlett
 9. For en flott tur du har vært på! Minne for livet :) Godt for en mamma og få en avkobling på et så flott sted :))

  Gratulerer med vogn og med ny baby på vei :) Utrolig sterk og flink du er som tar alt dette "så bra".. Du er virkelig et forbilde!

  SvarSlett
 10. vi har kjøpt oss bugaboo donkey nå som vi skal ha en til, og vi er såå fornøyde! :D

  SvarSlett
 11. For en spennende og artig tur :)
  Tenker jeg var herlig!

  Hadde Simo Komibi til førstemann,ALDRI mer :p
  Når med lillesøsteren har vi TFK og jeg er storfornøyd hittil.
  Kun brukt bag delen enda da,siden hun er kun 3 mnd.

  SvarSlett
 12. Dette sier mye om ditt verdenssyn "Var presse fra hele verden der, alt ifra London, Sverige, Danmark, Italia, Tyskland osv osv". Kanskje du burde utforske verden litt mer? Om du ikke kan reise, kanskje lese bøker, se filmer med litt større variasjon.

  SvarSlett
  Svar
  1. Var fra over 30 land, men følte ikke for å ramse opp hvert enkelt ;)
   Reist ganske mye, vært i flere land bla Russland og polen som ikke akkurat er de vanligste reisemålene.

   Slett
 13. Kjempefin vogn':) Hva måtte du gi for den på finn?:)

  SvarSlett