lørdag 13. oktober 2012

En helt perfekt lørdag!

Vi sov leeenge, før vi fant ut at vi ville ut å spise. Så det ble kinamat til frokost, etterfulgt av supergod dessert. Frityrstekt banan er seriøst undervurdert, smaker helt vanvittig godt! :-)

Etter og ha fylt på energilageret tok vi oss en shoppingrunde, fikk kjøpt meg verdens deiligste pysjamas, og endel annet kjekt småplukk. Elsker at jeg har en mann som overhodet ikke gjør ble av å være med på shopping, kunne ikke passet meg bedre ;)

Senere dro vi hjem og lagde oss god middag. Tagliatelle med strimlet svinekjøtt, hjemmelaget fløtesaus, stekt sopp, løk og sukkererter. Yummi! Besteste Cathrine kom og holdt oss med selskap en stund, før jeg og Halvard satt kursen mot.... Bingo!
Spilte en halvtimes tid, og jeg hadde brukt ca 200 når jeg tenkte at jeg skulle gi meg neste gang jeg fikk gevinst. Hadde 45 kr igjen på spillet eller noe i den duren, når det blinket på skjermen at jeg hadde vunnet 1000kr. Sånn er så gøy! Toppet en helt perfekt lørdag:-)
Har hatt en helt hundre prosent bekymringsfri dag, for første gang på noe som føles som evigheter. Bare god stemning, og null dårlig humør.
Det var sårt trengt nå. Så i morgen kommer Malin hjem til en veldig uthvilt og fornøyd mamma. Skal bli veldig godt nå:-) neste gang hun drar er ikke før evt jul, så tror hun har hatt veldig godt av den ekstra tiden med farmoren sin og den siden av familien.

Nå er det nattaen her i hus, håper dere har hatt en fin lørdag :-)

5 kommentarer:

  1. Koselig med slike dager. Er så godt å høre at dere har det bra. Ønsker deg alt godt, Linn!

    SvarSlett
  2. Så bra at du hadde en fin lørdag:) Er ikke Malin med pappaen sin? Siden du skrev at hun hadde godt av tiden med farmoren og resten av den familien.

    SvarSlett