torsdag 11. oktober 2012

Litt interiør

På tirsdag handlet vi inn til skikkelig kosekveld, med biff, sopp, løk, hjemmelagede båtpoteter og fløtesaus. Meen så kom vi på at vi hadde 2for1 på kino takket være telefonabonnementet til H.
Så da gikk vi på kino for andre gang på en uke. Nå har vi sett både Kon-Tiki og Taken2.
Begge kan absolutt anbefales! Så igår laget vi oss skikkelig god mat, og koste oss med Ylvis.
Tenk fort ;)


 Jeg kom meg opp ganske tidlig igår, så bare en episode før jeg gikk ned og fant ut at jeg ville ommøblere. Det er en greie jeg har, alt skal endres på fra tid til annen, veldig typisk at jeg begynner med det når jeg føler ting er vanskelig, men at det verste slipper taket. Da trenger jeg forandringer, som synes godt. Så da byttet jeg om på stuen! Nå mangler det bare å male det fine bordet vi var så heldige å byttet til oss fra Lillian&co. Jeg hadde et svært lyst spisebord stående som bare tok plass, og som vi ikke trengte. Så da byttet vi rett og slett, for de hadde et stuebord til overs og trengte sårt større spiseplass :-)
Kjempe kjekt for begge tror jeg, begge fikk noe vi trengte - helt gratis.
 Jeg har veldig lyst å selge sofaen vår, og kjøpe en lysere en. Merker at "stilen" i stuen egentlig er alt for mørk for min smak. Hjelper nok å få malt bordet, men alikevel. Jeg er mer glad i lyse farger, og spesielt naturfarger og pastell. Mørkegrått og generelt mye mørke ting i interiøret er ikke helt min greie, selv om det er kjempefint i mange hjem.

På tirsdag fant jeg dette fatet på 70%, det har jeg siklet på siden mamma fikk det til jul forrige år.
Har liksom ikke hatt helt samvittighet til å bruke neste 300kr på enda et fat, så gleden var stor når det var såpass mye nedsatt. Gliste fra øre til øre når jeg gikk ut av butikken med dette i posen :-)

Igår hadde jeg et skikkelig Linn-moment; Jeg og Halvard driver og tøyser med hverandre, han er superkilen, og det synes jeg er veeldig gøy å utnytte.. Så etter og ha torturert han i sofaen skal han liksom ta igjen da, og kommer etter meg som går baklengs mot trappen. Hadde støvsugd tidligere på dagen, og støvsugeren sto rett ved siden av trappa, jeg har jo ikke øyne i nakken så jeg går jo rett på den, flyr baklengs over den med pc i hånda og lander skrått rett på rumpa før hele meg ligger langflat opp etter trappen - med støvsugeren over meg igjen... Jeg ler så jeg nesten tisser på meg når sånne ting skjer, for jeg ser det for meg. Jeg er av typen som kan sitte med latterkrampe en halvtime etter og ha sett youtube filmer med folk som tryner.. MEN, paybacken kom idag da. Gjør noe helt infernalsk vondt å snu seg, sitte og løfte beina for å gå i f.eks en trapp. Håper inderlig det går fort over, nå ser det ut som jeg er klar for å sjekke inn på gamlehjem når jeg går.. Meen skal prøve meg på en liten gåtur alikevel, vi har glommastien kort vei fra der vi bor, og der er det helt fantastisk nydelig og gå nå, så tenkte å finne noen fine kvister jeg kan ha i den søte vasen min.
Er så fint og få litt av naturen inn, frisk luft får man på kjøpet i tillegg :-)

Ha en fin dag!


8 kommentarer:

 1. Hvor har du kjøpt det fatet? Mener å ha sett det et sted, men husker ikke hvor. Veldig fint var det:) Dere har det veldig koselig, men skjønner det med fargen på sofa og bord, da jeg har akkurat samme "problemet" selv:)

  SvarSlett
 2. Hvor har du kjøpt den veggklokka? :-)

  SvarSlett
 3. "Gliste fra øre til øre når jeg gikk ut av butikken med dette i posen :-)"

  hahaha, så søt du er, Linn. <3

  SvarSlett
 4. hvor har du kjøpt det hvite lyshuset som står på gulvet? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det fikk jeg i gave, så er rett og slett litt usikker! Troor det er kjøpt i Sverige nemlig :)

   Slett
 5. Kan du legge ut oppskriften på maten, særlig sausen!? :)

  SvarSlett