mandag 15. oktober 2012

Mandag :-)

Igår lagde vi oss taco, etter maratonlegging av Malin.
Alltid hardt første kvelden etter at hun har vært borte. Men heldigvis er vi to, så da sitter man igjen med forstanden takket være at det kan byttes på og gå opp. Gikk heldigvis litt enklere ikveld, tok tre kvarter fremfor nærmere to timer.. Så i morgen satser jeg på at vi er back on track!
Er så glad jeg har en som bryr seg om begge, og som hjelper til med alt ifra legging til matlaging, barnehagekjøring og rydding. Han er så god med ossIdag startet dagen litt over syv, så klokka ti hadde vi første brettet med muffins i ovnen.
Snuppa elsker å bake, syns det er så gøy at vi kan kose oss med noe som begge liker.
Litt "i farta" bilde, men det viser hvertfall stemningen det var på morgenen her ;)
Godt å få en hel dag sammen før barnehage i morgen. Resten av uka kommer til å gå fort, avtaler hver dag. Må dessverre krype til korset og få sykemelding frem til bekken/halebein er bedre, og vi vet litt mer om hvordan resten av svangerskapet kommer til å bli.
Nå er jeg sikker på at en 80åring er bedre til beins enn meg.. Eneste som fungerer sånn tålig er å ligge på siden eller magen. Og det er jo litt vanskelig å få til på skolen. Gruer meg allerede til å hente Malin i barnehagen i morgen, er ca 40min gåing totalt og det føles greit uoverkommelig akkurat nå.
Men er det en ting jeg har lært, så er det at alt går så lenge man må!


På obs har de forresten tilbud på wilton sine cupcakes`stativ, nedsatt fra 399 til 99, så da slo selvfølgelig jeg til :)

 Idag fikk jeg skikkelig lyst på god gammeldags husmannskost. så da handlet vi inn til lapskaus.
Kuttet opp høyrygg og lot det trekke i over to timer. Så det ble godt og mørt, sammen med poteter, gulrot, kålrot og litt løk. Helt fantastisk godt!


Lapskaus oppskrift finner du blandt annet her :-)

8 kommentarer:

 1. Huff, jeg vet så altfor godt hvordan du har det. Jeg har gått gravid to ganger på tre år, og hatt konstant bekkenløsning siden da. Først nå 8 måneder siden andre fødsel, føler jeg det begynner å lette. Har du prøvd bekkenbelte ? Det er et slags belte du har på og strammer til rundt bekkenet. Det hjalp vertfall litt her!

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, det tror jeg at jeg må prøve å få tak i!
   Venter på legetime, så satser på henvisning til fysioterapeut i tillegg :-)
   Takk for tips!

   Slett
 2. Hvorfor var hun ikke i barnehagen på en mandag? Og hvorfor er henne til farmoren sin og ikke til deg eller faren? Bare lurer av ren nysgjerrighet :) :) :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Fordi hun kom hjem på søndag, etter og ha vært på høstferie hos farmoren sin i to uker.
   Da er det godt og få en hel dag sammen, før man begynner på hverdagen igjen.
   Hun var hos farmoren sin fordi hun er det en uke hver andre/tredje måned, fordi pappaen hennes og den side av familien bor i kristiansand (altså 7-8 timer unna) derfor sees de sjelden, og hun blir der som regel en uke istedet for en helg.
   Hun er hos farmoren sin istedet for pappaen sin fordi han jobber, og fordi hun selv vil være hos farmoren sin fordi det er det hun er vant til når hun er der.

   Slett
 3. Åh, det så nydelig ut! Og bra du har funnet en mann som virkelig vet å ta vare på dere. Han får du ta godt vare på :-)

  SvarSlett
 4. Akkurat den samme cupcake-holderen kjøpte eg for to dager siden, synes den var så morro :) Men eg kjøpte den på nille til 60 kroner :)

  SvarSlett
 5. Nam, nam! Det så utrolig godt ut!! :-) Heldig du som har funnet så flott mann;)

  SvarSlett