fredag 9. november 2012

Bursdagsfeiring!

Så idag har vi trykket innpå både fredagsmat og kake. Jeg spiser jo for to (slapp helt av, spiser vanligvis for en halv) så ble hele tre kakestykker på meg. Pluss kaffe og en hel mango.
Så nå har han Fillipsen sprelt helt siden åtte, og driver enda på. Tok et laaangt deilig bad etter at Malin var i seng, så ligger og føler meg helt myk og "avstivet". Akkurat som om leddene har blitt olja;) synd vi har så lite bad hjemme, er hakket før det blir investert i oppblåsbart badekar.. Charlotte har boblebadekar, så får vel smiske meg til å låne det når det blir for ille :)

Koser meg sånn her i Stavanger!
Nesten så jeg ikke vil hjem.
Men savner mannen såpass mye nå at det kommer til å bli kjempegodt og komme tilbake armkroken og kos :-)
Skal jo tilbake her om 1,5 mnd så det kommer til å gå fort. Mye spennende som skjer for meg fremover, gleder meg til å dele! Må først bare få spikret alt helt, så ikke jeg tar gleden på forskudd og så blir det ikke noe..

Uansett bare 12 dager igjen til London!! Wihuu:)

Natta fra meg og den hyperaktive magen (og hosteguri Malin som sørger for øvelse til nattevåk;))

13 kommentarer:

 1. Godt at du spiser litt da. Kjenner meg igjen i deg, får nesten ikke ned noe mat!! :/

  SvarSlett
 2. 1o dager siden sist! Venter spent på oppdatering, håper alt er bra!

  SvarSlett
 3. Kjære Linn!

  Jeg har fulgt med bloggen din siden du fikk Malin. Jeg fikk nemlig en jente i slutten av januar samme året, og det har vært artig å følge dere og hverdagen deres. I tillegg skal jeg igjen bli mamma til en gutt den 10. april neste år, så våre barn kan nesten ikke bli mer like i alder :) Det har derfor vært spesielt trist å lese om alt dere har vært i gjennom dette svangerskapet, og jeg krysser fingrene for at alt er bra med dere alle. Du har ikke postet noe på en del dager nå, så jeg er kanskje litt ekstra bekymret for at ikke alt er bra....

  Du fremstår som en strek, åpen og moden jente, Linn, som har imponert meg mang en gang. Jeg jobber i barneverntjenesten, og synes det er ekstra godt å se at barn som opplever vonde ting i sitt eget liv, kan vokse opp og være en slik god rollemodell for andre mammaer som du er. Ønsker deg og dere alt godt videre, og jeg skal nok fortsette å følge med deg her :)

  Hilsen S.

  SvarSlett
 4. Så fin mage! <3 Kan jeg spørre om hvordan det går med skolegangen?

  SvarSlett
 5. Hei!

  Hvordan går det med deg?

  Margrethe

  SvarSlett
 6. Snart på tide å oppdatere bloggen?

  SvarSlett
 7. Håper alt står bra til med dere!

  SvarSlett
 8. Hva skjer med deg? Har det skjedd noe i graviditeten??

  SvarSlett
 9. Hei Linn, håper alt går bra med deg/dere.
  Det virker som at ting har gått så bra i det siste og håper det fortsatt gjør det, selv om jeg begynner å bli bekymret siden du ikke har oppdatert bloggen på en stund. Jeg har fulgt deg lenge nå, spesielt etter at du ble gravid igjen, og synes du har taklet situasjonen helt enestående. Ikke mange som hadde greid å være så åpen og positiv som du har vært, men så er det heller ikke mange som har styrken du har.
  M

  SvarSlett
 10. Spent på å høre hvordan alt står til! Håper for all del fraværet skyldes noe annet enn at noe har skjedd..
  Gleder meg til neste oppdatering :-)

  SvarSlett
 11. Heei Linn! Hvordan går det med dere? Håper alt er bra og at du snart finner tid til å oppdatere oss <3 Stå på!

  SvarSlett
 12. Skikkelig bekymra for dere nå... Håper på livstegn snart!

  SvarSlett