torsdag 20. desember 2012

25 uker!

Hipp hurra for det :-)
Fortsatt ikke utålmodig, sånn minus de nettene jeg drømmer at vi har fått en helt adeles nydelig liten guttebaby. Da er det kjedelig å våkne og se at bumpen fortsatt er der. .

Nå er vi på vei til bursdagsbesøk hos Lillian, som har bursdag idag. Fått handlet gaver jeg tror faller i smak, og så skal vi lage taco og antakeligvis få i oss noe annet godt utenom;-)
Hentet Malin rett før to idag, hun har mast sånn på om ikke vi kan "ta en tur på senteret og kikke på alle de fine tingene" hehe. Lik mammaen sin!
Selv om byturene er sjeldne for tiden, holder i massevis med den timen ++ det tar med barnehagehenting. Ganske skral i formen, så det skal bli godt og få tatt igjen svangerskapskontroller på nyåret.
Har jo ikke målt hverken blodtrykk, tatt urinprøve eller noe som helst annet siden jeg var i uke 7.. Kun vært på ultralyder hvor fokuset har vært på lille i magen. Krysser fingrene for at alt er som det skal på nyåret også :-)
Magebildet viser årets juleantrekk, kjole fra Forever21 med en liten jakke over.
Veldig fornøyd med den!

8 kommentarer:

 1. Åh! Elsker kjolen!

  SvarSlett
 2. Skal si magen har skutt ut i det siste :)
  Er innom her titt og ofte, men kommenterer aldri så ville bare ønske deg en god jul og alt godt for 2013, håper virkelig det blir et uforglemmelig godt år for dere. Det fortjener du mer enn noen.
  Klem fra Caroline.

  SvarSlett
 3. Det begynner virkelig å bli størrelse på den magen der! :) Fantastisk nydelig!

  SvarSlett
 4. Tenk å se SÅ bra ut som gravid da!!! Fine babykulen!! :-)

  SvarSlett
 5. Så nydelig gravidmage! Den har jammen meg vokst:) *sukk*, som jeg savner å være gravid.. Er jo så utrolig koselig<3

  SvarSlett
 6. Hvis jeg har så fin mage når jeg blir gravid, da skal jeg ikke klage:P Du er vakker, Linn, både med og uten babymage:) Ønsker deg og dine en riktig god jul:)

  SvarSlett