fredag 21. desember 2012

Gravid-tips!

I starten av svangerskapet lurte jeg lenge på om ikke jeg skulle få tak i en doppler, så jeg kunne høre hjertelyden de dagene jeg var bekymret. Trodde de var kjempedyre, så la det litt på hylla. Men så fant jeg link til en norsk side som solgte dem gjennom en annen blogg jeg leser, og fikk sjokk når jeg så at de "bare" koster 395kr.
Det en jo helt levelig pris, for den har jeg hatt stor nytte av i ettertid!

Blir enda brukt de dagene jeg kjenner lite liv, og er bekymret for om han fortsatt har det bra.
Det er nok av bekymringer fra før av når man er gravid, og den evige undringen på hvordan babyen har det blir redusert når man får bekreftet det med den fine lyden av et lite hjerte som slår.
For ikke å snakke om hvor koselig det er når pappaen kan få høre hjertelyden, det er jo ikke alle som har mulighet til å ta seg fri for å være med til jordmor f.eks, og da er det kjekt å ha muligheten til og høre hjemme.
Mer info om doppleren finner du her.
Anbefales virkelig!
Fås kjøpt her.

Sponset produkt, men min ærlige mening.

4 kommentarer:

 1. Følger d med gel på den der?

  SvarSlett
 2. Jeg hadde også sånn når jeg gikk gravid, bare litt mindre og jeg kunne ikke vært foruten <3

  SvarSlett
 3. Teknikkmagasinet selger også disse og da 100 kr billigere trooor jeg ;)

  SvarSlett
 4. Tror ikke denne bør anbefales til alle. Det er ikke alltid den finner hjertelyden, det kommer ofte ann på hvordan babyen ligger. Jeg har den selv, og var veldig fornøyd, men ville absolutt ikke anbefale den til alle. Jeg var heldig og fant alltid hjertelyden, men vet om mange som ikke alltid finner den og det kan jo gi mange unødvendig stress. Tror man må se litt ann om den kommer til å skape stress eller hjelpe.

  SvarSlett