tirsdag 4. desember 2012

Gull og grønne skoger.

Av og til tar jeg meg selv i å bli ganske overrasket over hvor stor forskjell det er på oppfattelse av samme produkt!
Så jeg tenkte å komme med et lite motinnlegg på et produkt som blir skrytt opp i skyene for tiden.

Uttallige bloggere har den siste tiden anbefalt barberhøvelen Dorco Shai.
Linket til nettsider hvor man kan bestille, noe både nettbutikk og blogger tjener penger på pr person som velger å abbonere.
Det er det jo selvsagt ingenting galt med, det er jo sånn ting fungerer.
Jeg skriver jo selv om sponsede produkter jeg mener er bra innimellom, men takker nei til utallige tilbud eller lar vær og skrive om produkter jeg mottar fordi jeg ikke synes de er verdt å anbefale videre.

Dorco Shai er et sånt produkt, jeg ikke synes er verdt å anbefale videre.
Jeg trodde først det var noe feil med barberbladet, for jeg er vant til at høvelen glir lett over huden, og etterlater den myk og god. Første tanken som slo meg når jeg prøvde den var at det føltes som om den "raspet" huden, for det var nemlig et gummilignende materiale der det vanligvis er striper med en gel eller noe annet fuktighetsgivende som får høvelen til å gli lett over huden. Men det er det ikke på denne, bare et gummifelt som føltes ubehagelig på huden.
Jeg måtte teste to andre blad, for å være sikker på at det ikke bare var noe feil på dem.
Den får jobben gjort, hårene forsvinner selvsagt, men utover det synes jeg det finnes uttallige produkter jeg heller velger fremfor dette.
Engangshøvel fra first price f.eks.


Har du erfaringer med produkter du ikke kjenner igjen varme anbefalinger av..?
Del gjerne i kommentarfeltet! :-)

31 kommentarer:

 1. Litt bitter fordi du ikke har en stor blogg og kan tjene penger på innlegg eller? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tjener penger på innlegg, men jeg er fortsatt selektiv på hva jeg anbefaler og hvilke samarbeid jeg inngår :-)

   Har ligget på topp 50 ca i fire år, lå jevnt på topp ti det første og føler ikke lenger at det en viktig del av hverdagen som jeg gjorde før, og godt er det!
   Men en grei ekstrainntekt er det absolutt :-)

   Slett
  2. Bitter fordi man er ærlig? Herregud, setter pris på at noen bloggere faktisk velger å være det. Denne skal i hvert fall ikke hjem til meg. :-)

   Slett
 2. Bestilte den heldigvis med sånn gratis prøvepakke, for jeg kan heller ikke skjønne at den får så mye skryt som den faktisk gjør. Jeg syntes ikke den var ubehagelig, men jeg syntes den rett og slett ikke fikk jobben gjort på samme måte som mine euroshopper høvler gjør! Når den så blir prisa til himmelen av andre store bloggere, så blir jeg veldig skeptisk på hvor pålitlige og ærlige de er i sponsede innlegg.

  SvarSlett
 3. Ja, har gang på gang latt meg lure av Kristina Andersen sine fantastiske anmeldelsar av produkt. Ikkje så vanskeleg å fortstå at ho ofte er kjøpt og betalt...

  SvarSlett
 4. Syntes det var litt merkelig at en høvel kunne være sååå mye bedre enn venus sine, for de får jo jobben gjort godt de høvlene! Så hvordan kan noe gjøre dette bedre? Men bestilte sånn gratis prøvepakke da, bare fordi jeg hørte at det var billigere med denne høvelen, så da tenkte jeg å prøve, og hvis den var like bra så kunne jeg begynne å bruke den siden den er billigere :P

  SvarSlett
 5. bra at du er ærlig! Jeg har aldri prøvd engangshøvler før, siden jeg er redd for å kutte meg og sånn, sverger til venus jeg :D men denne skal ihvertfall ikke hjem her ;)

  SvarSlett
 6. Jeg synes den høvelen er super, jeg. Glir lett over huden og irriterer heller ikke, så er mye mer fornøyd med denne enn med Venus sine. Kanskje du var uheldig med din høvel? :) Det beste er uansett å vokse om man først skal fjerne hår på kroppen, men det gjør jo så vondt :D

  SvarSlett
 7. Hei.
  Jeg er helt enig med deg! Første gang jeg brukte høvelen, trodde jeg også at det var noe galt med den. Var nesten vondt å barbere seg pga. av gummien som var der. Merket ikke noe til "aloveraen" det sto om.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hæ, er det alovera i den?? Synes også den skraper litt i huden, men på leggene er den god.. :)

   Slett
 8. Nå, dette kaller jeg en FLOTT omtale! Det er slik man vet at man kan stole på deg :)

  ♥ Lizbethosnes.com - Mitt liv med mine interesser, og lidelsene angst og anoreksi.

  SvarSlett
 9. Jeg har denne høvelen selv, og er kjempefornøyd :) Bare brukt den i noen uker nå, men aldri opplevd at den har "raspet" noe som helst. Bruker den både med og uten gel, og synes den glir lett over huden uansett :) Aldri mer venus her ihvertfall :)

  SvarSlett
 10. TAKK for at du deler slike innlegg, Linn. Jeg har heldigvis ikke vært en av dem som har bestilt denne i posten. Venus er kanskje dyrt, men den får sannelig gjort jobben sin ;-) Har også gode erfaringer med billige engangshøvler.
  Skal jeg kjøpe noe en blogger har anbefalt, gjør jeg det ikke gjennom bloggen til vedkommende når en merker de gjør det kun for penger. Takk for at du viser at vi leserne kan stole på deg :-) Det gjør deg til en kvalitetsblogger!

  SvarSlett
 11. Jeg er HELT enig. Har den dessverre selv etter å ha bestilt en gratis prøvepakke UTEN forpliktelser. Gjett hva som dukket opp i posten i går? To pakker med nye barberblad og en faktura på 238 kr. Jeg er bare oppgitt. Rett og slett.
  Liker at du poster ærlige innlegg, Linn. Stå på!

  SvarSlett
  Svar
  1. Samme skjedde med meg i dag!! holdt nesten på å gå ut av meg selv!! UTROLIG dårlig!

   Slett
  2. kan man sende tilbake de nye barberbladene som kommer? prøvde selv å bestille denne barberhøvelen, men vil ikke ha barberbladene som kommer etterpå, og betale så mye.. er ikke verdt det..

   Slett
  3. Sånn er det alltid med gratis prøvepakker. Men det står opplyst i det brevet som blir tilsendt at dere må avbestille for flere tilsendinger. Hvis ikke blir det tilsendt flere hver mnd. :-) Står sikkert med liten skrift.. (typisk det)

   Slett
  4. Dette blir man jo informert om når man bestiller:

   Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent på Shai refill-blader. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen to uker etter at du mottok din gratis prøvepakke. Max én bestilling på prøvepakken pr husstand.

   Lurt å lese betingelsene før man bestiller noe ;) Den første pakken er gratis, og det er ingen betingelser. Men man må huske å avbryte abonnentet før man får flere i posten.

   Slett
 12. Endelig noen som kommer med en motvekt. Har stusset litt på at alle har sagt at den er SÅ BRA! Var like før jeg bestilte den selv, men tror ikke at jeg gidder det nå. Bruker og har alltid brukt venus og er strålende fornøyd med det.

  SvarSlett
 13. Endelig noen som er ærlige. Er så merkelig at alle de store bloggerne elsker det samme til akkurat samme tid.

  SvarSlett
 14. Så godt å ha deg tilbake. Fine, ærlige Linn. Som oppdaterer litt mer enn vanlig.. Gleder meg til å gå inn på bloggen din :-) Holder meg til Gilette, jeg. Mannehøvler, litt billigere og mye bedre.

  SvarSlett
 15. Jeg er fornøyd men setter pris på innlegget:)

  Måtte le da en annen blogger som skryter av sine ærlige meninger reklamerte for to ulike høvler på én uke.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ida Wulff right? haha lo godt jeg også

   Slett
 16. Haha, love you for dette innlegget :D Fantastisk med ærlige bloggere, noe jeg forsåvidt har tenkt du har vert hele tida :)

  SvarSlett
 17. Har faktisk vurdert å bestille meg denne pga. at flere har anbefalt den, men tror jeg dropper det, selv om jeg ser at noen tydligvis er fornøyd også.
  Uansett, takk for at du deler!
  Det er viktig at det kommer fram flere sider av samme "sak"! :)

  SvarSlett
 18. Dorco Shai suger.. den rasper huden og er helt grusom! Bic sine engangshøvler fra Clas Ohlson er SÅ mye bedre.

  SvarSlett
 19. Jeg hater disse høvlene! Altfor store til intimbarbering også...

  SvarSlett
 20. Har sett den har blitt rost opp i skyeneav bloggere ja. Jeg bestilte den selv før jeg hadde lest noen anmeldelser og syns den var sykt dårlig. Ikke brukanes i det hele tatt! Så bra du skriver et ærlig innlegg her!=)

  Tror nok mange er kjøpt og betalt ja..

  SvarSlett
 21. Helt enig ! Godt å se at flere ikke liker den ;)

  SvarSlett
 22. Har nettopp bestilt den så er veldig spent på om den funker like bra som min gamle, trofaste efi :)

  SvarSlett
 23. jeg er meget fornøyd med min :) jeg får fort sår hud etter barbering, særlig på leggene. men med denne blir jeg ikke sår i det hele tatt :) litt irriterede at det er så mye plastikk som det er rundt knivene, men man får fort inn en god teknikk sånn at man ikke tenker så mye over det :) man må liksom vinkle denne høvelen på en helt annen måte for å treffe huden med barberbladene og ikke den lange plastikkenden.

  SvarSlett