søndag 9. desember 2012

Søndagstips!


Smør en søt niste til barna, og de voksne, gjerne med litt ekstra godt som oppskjærte fiskekaker og frukt. Nå som vi har funnet frem pepperkakeformene, er det enkelt å gjøre litt ekstra ut av en helt vanlig brødskive med makrell i tomat.
Banan og eple blir enkelt skjært ut med en liten kakemannform.

Om ikke man orker lange turen, er det jo litt stas å f.eks lage en liten snøkrok om man har snø ute, og spise lunch eller frokost ute i frisk luft. Gjøre litt ekstra stas på et helt vanlig sunt måltid :-)

God tur!

5 kommentarer:

 1. så søt liten touch på skiven! :) matpakker kan være grusomt trøtte og kjedelige, men med et par søte finesser så blir den plutselig mye mer innbydende :)

  SvarSlett
 2. Koselig. Har aldri laget sånn mat, men det ligger i tankene et eller annet sted!

  SvarSlett
 3. Så søtt!
  Kommer det londonnnnkjøp?

  SvarSlett
 4. Herlig! Her er kakeformene flittig brukt for tiden,har fått helt dilla på å lage morsomme matpakker til barna!:) Vet delv hvor kjedelig en matpakle kan være,så det er kjempegøy å lage den ltt mer spennende...:) ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 5. Herlig! Her er kakeformene flittig brukt for tiden,har fått helt dilla på å lage morsomme matpakker til barna!:) Vet delv hvor kjedelig en matpakle kan være,så det er kjempegøy å lage den ltt mer spennende...:) ha en fin kveld:)

  SvarSlett