fredag 7. desember 2012

Today

Jeg klarte faktisk å ta feil dag av kjøretimen igår..
Det er jo ikke ulikt meg ;-)
Litt mindre gøy at jeg hadde stått opp tidlig, stresset på morgenen og løpt til bussen (for så å finne ut at jeg hadde tømt lommeboken for småpenger på lodd på juleavslutningen til Nicolay dagen før..) løp til butikken og løp til bussen igjen. Sender melding om at jeg blir 5-6 min sen, men at jeg skynder meg det jeg kan. Da ringer han meg "Du vet at det er i morgen du har kjøretime?" Oops.
Menmen! Da var jeg rett ved mamma, så hoppet av der og tok et lite spontant besøk til henne.
Vi dro etterhvert en liten tur på kjøpesenteret i nærheten, og der fant jeg en kjempefin ny vedkurv, og sengetøy til Fillipen. Legger ut bilder når jeg er hjemme igjen, vi har nemlig endelig hatt montør her som har satt opp den nye peisen vår! Hurra for det. Endelig slutt på tørr luft takket være grusomme vifteovner over alt.. Og sikkert en hyggeligere strømregning.


J
 Her ser dere Malin på juleavslutningen til Nicolay på onsdag, hun ble ganske utålmodig etterhvert men i førsten var hun såå stolt! (og det var vi og, kjempeflink var han:))
 Malin fikk på seg tyllskjørt og paljettuggs fra next, ulljakke fra kappahl og tingelingen som hun fikk i pakkekalenderen måtte selvsagt med! :-)


\
 Synes speilrefleksen tar lite flatterende bilder, men når vi for en gangs skyld faktisk har bilder av både meg og Malin sammen, og det ikke er tatt med mobilkamera så får man vel innse at man faktisk ser ganske gravid ut, og at det er helt okei ;)

Jeg har på meg kåpe og ankelstøveletter fra Zara, veske fra River Island, bukse fra GAP maternity (supergod, beste jeg har prøvd noen gang!) og bluse og genser fra forever 21.

Igår kveld bestilte vi pizza, og hadde egentlig planer om å kose oss med supernatural.
Men siden hormonene mine tydeligvis er på tur igjen, føler jeg meg plutselig like trøtt på kvelden som jeg gjorde i første trimester (zoombie..) så jeg sovnet i sofaen kvelden før, rett etter introen...
Så vi ble sittende å snakke hele kvelden isteden, og det var egentlig veldig veldig koselig.
Sjelden vi sitter en hel kveld uten tv, serie eller film. Det skal absolutt gjentas!

Når vi legger oss da, har Halvard funnet frem en "avslappings-app" med en engelskmann som sier ting som "imagine that you are floating" med en sinnsykt beroligende stemme, jeg sovna etter to minutter tror jeg. Halvard hadde visst også sovnet fort, så det kan vel anbefales om man sliter litt med søvnen!(noe jeg slipper nå som krabaten i magen sørger for jevn tilførsel av sovestøv;))
Nå skal jeg opp og kaste på meg litt maskara, for kjøretimen min begynner om ti minutt.
Er så heldig at han henter meg hjemme, for nå er det k a l d t ute altså, gruer meg hele dagen til den timen jeg får i kulda ved barnehagehenting, så motivasjonen for å bli ferdig med lappen er absolutt på topp!


8 kommentarer:

 1. Hehe, det er ikke så lett å holde styr på avtaler og dager altid! Det verste for meg er de dagene jeg husker at jeg har en avtale, men ikke hvor, når eller med hvem. Haha. Totalt distre noen ganger :P

  SvarSlett
 2. Hehe, den kjøretimen blir ofte glemt her også:) hvor langt er du kommet i opplæringa? :)

  SvarSlett
 3. Hvor langt har du kommet? Og hvem kjøre skole bruker du?

  SvarSlett
 4. Hvem kjøre skole bruker du? Og hvor langt har du kommet

  SvarSlett
 5. Hey! I just wanted to ask if you ever have any issues with
  hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no backup.
  Do you have any solutions to protect against hackers?

  Look into my website - http://agrmertola.drealentejo.pt

  SvarSlett
 6. WONDERFUL Post.thanks for share..extra wait ..  my web site: go fish dating

  SvarSlett
 7. Thanks a lot for the helpful write-up. It is also my
  belief that mesothelioma has an extremely long
  latency period, which means that symptoms of the disease may well not emerge till 30
  to 50 years after the first exposure to mesothelioma.
  Pleural mesothelioma, that's the most common form and has an effect on the area round the lungs, will cause shortness of breath, chest muscles pains, and a persistent cough, which may result in coughing up blood.

  My weblog; facebook of sex

  SvarSlett