tirsdag 8. januar 2013

Gode nyheter!

Gleder meg til disse små plaggene blir tatt i bruk!
På fredag var vi på den aller siste ultralyden på riksen.
Fillip har gått fra og ha 6mm nakkefold, væske i rygg og mage, lite fostervann, mistanke om hjertefeil og dårlig vekst, til å bli helt friskmeldt :-)
Eneste var at ikke han har tatt igjen de to ukene han sluttet å vokse, så da ble to uker plusset på termindatoen.
Det kan ikke kalles noe annet enn et mirakel.
Og gå fra å forberede seg på et dødfødt barn, eller et veldig sykt ett - til å få vite at man får et helt friskt barn kan egentlig ikke beskrives. Nå er han kjempe aktiv gjennom dagen, og jeg har tatt tak i matlysten noe som synes godt på  magen, i tillegg til at det merkes på humøret.
Nå viser vekten pluss 6kg, og symfysemål og alt er akkurat som det skal.

Idag var jeg hos jordmor, og der fikk jeg snakket godt ut om alt som har preget de siste månedene i tillegg til at vi fikk målt blodtrykk, hørt hjertelyd og målt det som skal måles.
Han har lagt seg med beina godt oppi ribbeina mine, og armene dulter ganske godt borti blæra med jevne mellomrom, så det er baby - ribbein/blære 20-0 ;-) Er visst en av de heldige som bærer veldig høyt.. Hehe.
Alt ser ut til å være i sin skjønneste orden heldigvis, og neste torsdag skal jeg i gang med prosessen det er med planlagt keisersnitt. Fikk hastetime, sånn at vi kan få det ut av verden. Som sagt en utrolig dyktig og flink dame, som virkelig gjør det lille ekstra for at man skal gå ut døra fornøyd :-)
Egentlig var det over fire ukers ventetid, så jeg er veldig takknemlig for at jeg snart får en stor byrde av skuldrene. 

I tillegg til at vi får baby i April, er jeg så heldig at mamma flytter inn i naboleiligheten!
Vi bor i firemannsbolig, og mamma og Hannah flytter inn ved siden av den 20Mars.
Har mye støtte i mamma, og ser frem til og ha henne så nær denne gangen.
Når Malin ble født bodde vi i samme bygd, men på grunn av elendige bussforhold så var det ikke så enkelt å treffes jevnlig. I tillegg var jo lillesøsteren min fortsatt så liten at mamma hadde nok å henge fingrene i. Hjalp vel ikke akkurat at jeg var super gnien på Malin, og ikke lot henne sove borte før hun var åtte måneder, og da var hun hos farmoren som bodde over oss og så henne hver dag! Hehe.
Skal ikke være like vanskelig denne gangen, ser for meg at det skal bli greit å kunne gå på butikken og små ærend uten barn. Ikke minst så ser jeg fram til at de får et nært forhold helt fra starten av :-)

I morgen tror jeg det blir enda en hjemmedag på Malin, hun har ikke feber men formen er alikevel ikke så god som den burde være. Hun hadde en veldig kort barnehagedag idag, og det hadde gått bra men tror det er bedre med en ekstra dag hjemme, slik at hun får kommet seg helt.
Alltid godt med litt rolig tempo når man ikke er helt på topp :-)

14 kommentarer:

 1. Så utrolig fint å lese, jeg er veldig glad på dine vegne. Det må være helt utrolig å få en sånn beskjed etter alt det du har gått igjennom. Gratulerer så mye, og lykke til fremover med både resten av svangerskapet, og tiden med Fillip når han kommer ut:-)

  SvarSlett
 2. Blir oppriktig glad av å lese at det har snudd seg til å bli så bra! Gleder meg veldig på deres vegne :)

  SvarSlett
 3. Så glad for å lese dette! :D Stå på Linn, du er helt utrolig og barna dine er helt vanvittig heldige som har deg :)

  SvarSlett
 4. Åå, så bra! Det blir så bra med en liten frisk babygutt :-D

  SvarSlett
 5. Jeg sitter her med tårer i øynene å leser dette fantastiske du forteller. Jeg kan bare tenke meg til dine tanker om hvordan dette kunne endt dersom du ikke hadde vært den personen du er. er stygt redd for at det hadde endt annerledes dersom det var meg:/ Jeg ønsker dere en fantastisk tid fremover:) Stor klem

  SvarSlett
 6. JAAAA! Åh, jeg blir så glad. Ønsker deg det beste, og masse lykke til fremover. Du er flink!

  SvarSlett
 7. Veldig godt å høre! :)

  SvarSlett
 8. suuuuupert :) Jeg ble sååå utrolig glad og varm om hjertet når jeg leste denne glad meldingen :) Er så stolt av deg som valgte å fortsette når det så som svartest ut, dette ender jo helt super bra:) Gleder meg til å lese videre om ferden fram til Filip blir født :)
  Gratulerer så mye til dere alle sammen :)

  SvarSlett
 9. Så fantastisk at babyen din er friskmeldt!! :-) :-)
  Kan jeg spørre hvorfor du skal ha keisersnitt?

  SvarSlett
 10. Hurra :D Så deilig, Linn! Gratulerer :))

  SvarSlett
 11. Så godt å høre at alt er bra med den lille! Jeg håpet alt ville ordne seg for deg og du ville få en frisk og sunn baby. Sikkert utrolig godt å få en slik beskjed nå etter alt du/dere har fått høre tidligere. Masse lykke til resten av svangerskapet! :)

  SvarSlett
 12. Jeg er så utrolig glad på deres vegne! :) Masse lykke til videre.

  SvarSlett
 13. Hurra! god nyhet :D Nå ble jeg glad :)

  Klemklem

  SvarSlett