torsdag 14. februar 2013

Spennende!

Idag var jeg på kontroll hos jordmor, og alt tyder på at Fillipen har tatt igjen de to ukene med vekststopp. Hun mente jeg var 34 uker, noe jeg egentlig er. Ble jo satt tilbake i uke 26 fordi han stoppet og vokse en stund. Nå viser alle mål helt perfekt på uke 34, og han har lagt seg med hodet godt ned, så alt er "klart". Eneste som ikke var så bra var at jeg hadde lav blodprosent, på litt over 9. Den bør ikke under 11,5 egentlig. Så nå må jeg ta dobbelt opp med jern, så ikke jeg risikerer blodoverføring eller å bli veldig dårlig etter ks.

I går hadde jeg skikkelig vonde kynnere, som heldigvis gikk over i natt. Men neste gang det blir så vondt blir det rett på føden, hun mente jeg burde gått ned igår og fått sjekket livmorhals og tatt ctg.
Nå har de begynt litt igjen, og smertestyrken er lik begynnende rier, så om de blir reglemessige og vondere er det ikke lenge igjen. Da blir det og få riehemmende og så venter de ca 30 min før man tar ks. Det er betryggende å vite!

Jeg fikk satt på en maskin med babyklær, og pakket litt i fødebaggen igår, var ganske sikker på at det var i gang. Men så ga det seg heldigvis :-)
Så senere idag skal bagen pakkes ferdig, slik at ikke jeg risikerer og måtte la mannen pakke..

Siste innkjøpet til mini, heldress fra Newbie <3


11 kommentarer:

 1. Åå, så spennende Linn! Gleder meg til å følge dere videre :) Masse lykke til når tiden er inne for det!

  SvarSlett
 2. Så fin heldress. Veldig spennede når lillegutten kommer ut :)

  SvarSlett
 3. Så morro at det snart skjer ting :)

  SvarSlett
 4. Får håpe fillip holder seg i magen en stund til.6 uker er for tidlig.Fortsett rugingen og lykke til når det nærmer seg termin

  SvarSlett
 5. Så spennende!! Masse lykke til <3

  SvarSlett
 6. Jeg er så glad på deres vegne :) har lest bloggen din lenge, og jeg unner deg bare det beste! Du er helt fantastisk Linn :)

  -Malin

  SvarSlett
 7. Godt han har tatt seg opp i veksten igjen :) Nå er du snart i mål!
  Nyyydelig dress fra Newbie,verdens fineste klær <3
  Ta vare på deg selv,og ikke nøl med å ringe føden om det skulle være noe.
  God helg :)

  SvarSlett
 8. Kjempespennende å lese bloggen din nå og fremover! Blir veldig gøy å se lillemann :) Har fulgt bloggen din helt fra da du var gravid med Malin faktisk, begynner jo å bli en stund, hehe! Håper Fillip holder seg inne litt lenger da :)

  SvarSlett
 9. Hei!
  Har spurt før men fikk ikke svar :P
  Skal du bruke tøybleier på Filip? :)
  Kan du lage ett innlegg om det evnt?

  SvarSlett