onsdag 20. februar 2013

Soverom!

Nå er soverommet endelig ferdig!
Mangler en fin taklampe, og å få bilder i ramme og henge dem opp.
Men begynner å bli fornøyd :-)


 Stelleplassen, og kommoden med klærne og tingene til Fillip.
Kan sikkert slenge inn lenker til hvor ting er kjøpt om det skulle være av interesse, da er det isåfall bare å spørre i kommentarfeltet :-)

 Sengen til Fillip står helt inntil vår, veldig fornøyd med den løsningen.

 Over garderobeskapet henger lerretet mannen monterte for noen måneder siden. Elsker det! Har en bryter ved siden av sengen, som man trykker på for å få det ned. Noen fordeler er det jo med å ha en samboer som jobber med lyd og bilde :-)
 Kjempedeilig å kunne ligge i senga og se på barnetv, serier, film eller hva det måtte være. Vi hadde ikke kunnet hatt tv pga garderoben, så da var dette en helt perfekt løsning for oss.
 Prosjektoren er ikke akkurat pen å se på der den henger på veggen, men det er verdt det når man har luksusen det er å kunne ligge i sengen og føle at man er på kino ;)
 Er veldig glad vi gikk for den sengen vi gjorde, den er fra Ikea og har fire svære skuffer under, som rommer sengetøy, og klær i strs 68 og oppover til Fillip. Enkelt og greit! Fint og få utnyttet alle oppbevaringsmuligheter man har, slik at man får mest mulig system. Det er noe som har vært sårt savnet!

Slenger med magebilde til slutt, er i uke 33 nå og kan vel ikke akkurat påstå at den siste tiden har vært så god.
Ene komplikasjonen etter den andre, og masse ekstra sjekker.
Nå har jeg symptomer på begynnende svangerskapsforgiftning, så håper ikke blodtrykket stiger noe mer nå, eller at jeg får flere plager.
Sliter med mye magesmerter, sterke kynnere og generelt laber form.
Bekkenet og ryggen er enkelte dager helt grusomme, så merker godt at det går mot slutten. Skal på en ekstra ultralyd 1mars også, for oppfølging av vekst, den var ikke helt som den skulle på forrige kontroll.. Det kom som et lite sjokk etter de gode målene hos jordmor.
Føler meg som en tikkende bombe, bare venter på at det skal gå galt.
Så er ganske sliten både fysisk og psykisk!

Har heldigvis nok å fylle dagene med, vært på babybesøk, badeland med Malin, babyshower, ikeatur, og er stort sett med noen hver dag.
Det gjør godt! Veldig glad jeg har gode venner som stiller opp.
Andre dager blir jeg bare i senga til barnehagehenting, veldig glad jeg kan ta hensyn til formen, og utrolig takknemlig for at Malin går i en utrolig bra barnehage, som jeg virkelig føler tilfredstiller alle krav og som hun tydelig trives i, og har fått seg gode venner i.
Har ikke dårlig samvittighet for å sende henne i barnehagen, når jeg vet at alternativet hadde vært å henge med en sliten mamma som ligger flere timer om dagen. Litt forskjell på å underholde en fireåring i 12 timer, og å være et par timer på besøk eller gjøre et ærend, eller en kontroll for så å kunne ta det rolig både før og etter. Blitt mye flinkere til å kjenne etter hva jeg egentlig klarer, og hva som bør prioriteres.
Så det lades opp til helgene, prøver å gjøre noe kjekt sammen hver helg.
Tenkte vi skulle ta oss en tur på den nye karsten og petra filmen til helgen, var jo stor suksess sist vi var på kino :-)

Nå er vi hos Cathrine og Lucas, vært en lang dag med både legebesøk og kontroll på føden så var temmelig tappet. Da er det deilig og ha venner som stiller med ferdig middag etterfulgt av dessert, mammaene får snakket og slappet av mens barna leker og koser seg. Får det ikke bedre enn det!

15 kommentarer:

 1. Åå, hvor heldig du er som har en omtenksom OG handyman til kjæreste!! Rommet ser så fint ut! Håper alt på at det skal gå bedre for deg fremover :)

  SvarSlett
 2. Så flott det er blitt på soverommet deres :)

  SvarSlett
 3. Oi! Rommet er døøøødslekkert! Den prosjektoren så jo overhodet ikke stygg ut, mye verre med en flatskjerm eller noe sånn! Kjempe nydelig soverom og løsningen med Filip så nært var helt genial :D

  SvarSlett
 4. Så utrolig fin stil du har!! Hvor er kommoden til Fillip fra? :)

  SvarSlett
 5. Oi! Drømmesoverommet jooo! :)

  SvarSlett
 6. Hei. Finner ikke noe mailadresse på bloggen din. Vi skulle gjerne vært i kontakt med deg :) Kanskje du kan sende oss en mail? Mvh. Marthe, journalist i BabyDrøm (marthe.kaasa.faro@egmonthm.no)

  SvarSlett
 7. Det ble jo kjempeflott!! :) .. og det var jo egentlig litt kult med prosjektor på rommet ;)

  SvarSlett
 8. Så utrolig fin seng! Jeg må spørre - for jeg har hørt at IKEAsenger er noe herk å montere! Hvordan gikk det? Hehe:-) Vi skal også kjøpe ny seng før nestemann kommer nemlig, og denne så helt genial ut da vi også trenger mer oppbevaring til nettopp sengetøy o.l.

  SvarSlett
 9. Har lest bloggen din siden du var gravid med Malin. Husker jeg satt nesten å beit negler da du fortalte at du hadde falt i trappa da du var gravid. Så godt å se at det går fint med dere:-) Men jeg må innrømme at det bygger seg opp et lite grønt monster i meg. Skulle hadd den interessen for å fikse opp hjemmet som du har. Elsker virkelig smaken din! Ta gjerne bilder av resten av hjemmet ditt å legg ut!

  SvarSlett
 10. Så fint det ble :) jeg lurer på hvor den fine sengehimmelen er fra?

  SvarSlett
 11. Så nydelig soverom! Elsker senga^^ Akkurat min stil ^^ Og fargen på veggen var utorlig fin også!

  SvarSlett
 12. Så fint det er hos dere:) håper formen din ikke blir noe værre utover i svangerskapet.. Fra uke 30 i mitt svangerskap var jeg på legekontroll 1-2 ganger i uka pga veldig høyt blodtrykk. Et svangerskap er tungt nok i selg selv og blir absolutt ikke noe lettere av komplikasjoner. Masse lykke til og god bedring!

  SvarSlett
 13. Kjempeflott rom! Bare flink du;)
  Huff, får bare håpe formen blir bedre. Ikke lenge igjen nå heldigvis=)

  SvarSlett
 14. Hei!
  Håper alt er bra med deg og at du ikke har utviklet svangerskapsforgiftning enda, og håper for all del du slipper :D Fikk svangerskapsforgiftning selv og gutten min måtte ut i uke 34+4. Det gikk heldigvis veldig fint, men det var veldig kjipt uansett.Blir noe helt annet enn man hadde sett for seg, og jeg unner ingen å bli tatt fra barnet sitt rett etter fødsel for så å få se det igjen på nyfødtavdelingen en time etterpå der han ligger med pustehjelp og ledninger! Det var veldig skummelt siden alt skjedde veldig uventet og jeg var førstegangsfødende. Men nå i ettertid ser jeg at det ikke var så dramatisk som jeg trodde der og da! Og når man når 34 uker er det jo utrolig stor sjangs for at alt går fint! Idag er gutten min 7 måneder og ligger foran i utviklingen, og er frisk og fin :D Ønsker deg masse lykke til videre og håper alt går fint fremover :)

  SvarSlett