søndag 24. februar 2013

Komplett

Dette har vært den beste helgen på så lenge jeg kan huske.
Alltid godt og få storebror i hus, det er da man virkelig føler at ting er komplett.
Jeg har tenkt mye på det, hvor heldig jeg er som har en stesønn som han.
Hadde aldri tenkt på muligheten for å ende opp i et forhold med min, din vår.
Men det er heldigvis en livsstil jeg stortrives i sålangt!
Har aldri følt at det er noe ork, eller en "byrde" heller at det er en berikelse de helgene og dagene han er her. Onsdag er den eneste dagen i uken hvor alle fem sitter sammen med middagsbordet, og jeg får den gode følelsen av at vi er en familie. Ellers er det stort sett bare meg og Malin som spiser middag sammen, i tillegg til Lucas og Cathrine noen dager i uken da, hehe. Halvard jobber jo i Oslo, så han er ikke hjemme før ganske sent hver dag. Det blir man heldigvis fort vant til, det er liksom bare sånn det er. Spent på om den følelsen endrer seg når Fillip kommer til verden.
Da bor jo mamma og lillesøsteren min vegg i vegg med oss, så blir nok sjeldent ensomt alikevel :-)


Fine gjengen <3 br="">


Igår var det ute og snekret en god stund, Halvard skulle lage hylleplater til garderoben og barna lagde seg båter som de malte senere på dagen. Ungene lekte kjempefint, og det kjekkeste for tiden er å leke mamma og pappa, da flyr de rundt med en dukke eller bamse som er babyen, evt lillebror.
"Jeg vil være tenåring nå, du kan være lillesøster" og så bytter de til å være alt ifra stol til lysestake (?!). Rollelek er gøy!
Forbereder seg nok på å få en liten baby i hus :-)
Etter en lang dag ute med masse frisk luft, lagde vi oss taco og så på film.
Utrolig koselig å sitte sammen alle fire og se, vi så Dragetreneren, en utrolig herlig animasjonsfilm.
Satt som klistret til skjermen alle fire, så den kan absolutt anbefales om man vil se en film med litt større barn, uten å sovne ;-)
Deilig å legge ungene på kvelden, og vite at alle har hatt en god dag.

De siste dagene har jeg plutselig fått enormt stor matlyst, spist mer de siste fire dagene enn jeg har gjort de to siste ukene. Merkes godt på magen, føler meg som et sprengt trommeskinn.
Fredag koste jeg og Malin oss med fiskeboller i hvit saus, noe av det beste begge vet.
Tror jeg kunne spist meg fordervet..


Malin på vei hjem fra barnehagen på fredag, med nista si :-)
Går sjeldent hjem uten, tror det må være noe av det lureste jeg har kommet på noen gang.
En brødskive, litt frukt og smoothie eller juice - og vips så går hun de 20 minuttene det tar til busstoppet, uten en eneste klage. Det var et mareritt før, sutring fra vi gikk ut porten, og til vi kom på bussen. Etterfulgt av trassanfall på butikken, og furting frem til middagen sto på bordet.
Det slipper vi nå:) Hun blir akkurat passe mett til å få opp humør og blodsukker, og jeg får laget middag uten sure miner, og mas. Vinn-vinn! I tillegg får hun i seg 5om dagen og vel så det.
Frukt to ganger i bhg, på vei hjem og smoothie/juice. Gjerne frukt etter maten også, eller på morgenen. Det gir en enormt god følelse, å vite at man gir barnet sunn og næringsrik mat.
Det har alltid vært viktig for meg, samme med gode stelleprodukter. Det har jeg tenkt å skrive litt mer om en annen dag :-)Fristelser fra cafetur med Cathrine tidligere denne uka, får vann i munnen bare av å se på bildet!
Frøken holms, og kaffeliten folkens. Dit man bør gå om man skal få i seg GOD mat og drikke i Sarpsborg :-) Kaffeliten sine fantastiske kylling i karri smørbrød er på topp 3 over favorittlunch.
Tror jeg må prøve meg frem hjemme, for det hadde vært gull og kunnet lage det samme selv :-)Nå går det endelig mot lysere tider, vært mindre fornøyd med været den siste uken - ene dagen var jeg gjennomfrossen og halvt nedsnødd når jeg fikk pingvinet meg bort til barnehagen for henting..

En av ukens cravings - oppkuttet økologisk eple! Smaker så vanvittig mye bedre når man slipper unna sprøytemiddelrester, voks og alt det andre herket de putter på vanlig frukt. Just saying.
Elsker at kiwi har kuttet momsen på økologisk mat, vi har kiwi i fire minutters gåavstand,så endelig består de fleste varene som havner i kurven av økologisk dyrket mat. Det har vært savnet!
Lite glimt ifra stuen tidligere i uka, er så deilig når sola skinner inn og man får en fornemmelse av vår! :-)

Her har en viss frøken gjort noe med minnekortinngangen, så pcn vil ikke ta imot minnekort.
Vi kjøpte nytt minnekort for å se om det var det, men fant ut at det var det dessverre ikke.
Så må prøve og finne en usb-ting man kan stikke minnekort i, slik at jeg får inn ordentlige bilder.
Har et minnekort med masse fine bilder, og plenty av ting jeg vil blogge - men som jeg ikke får lagt inn. Det er frustrerende det! På tide og få fikset macen min kjenner jeg..!

Håper dere har hatt en super helg!

6 kommentarer:

 1. Hyggelig innlegg! :) Jeg lurte på en ting.. Hvordan fungerer samarbeidet mellom deg og x-en til samboeren din, og mamman til stesønnen din?

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har ikke noe samarbeid, akkurat som at Halvard ikke har noe samarbeid med Roger.
   Men vi har satt samme regler når ungene er her sammen, dvs at vi er enige om hva som er greit og ikke slik at ikke det blir forskjellsbehandling på barna. Men samvær, kontakt, avtaler osv styrer vi ikke felles, det tar vi med "hver vår" forelder. Men har ingenting imot mammaen til Nicolay, og jeg har ikke inntrykk av at hun har det ovenfor meg heller :)
   Samme med Roger og Halvard, de kan fint snakke sammen når vi møtes og det er ikke noe problemer på noen måte når det kommer til samarbeid om Malin, Roger er bare glad for at Malin har en snill stefar, som stiller opp og er god med begge :)

   Slett
 2. Så koselig innlegg med mange koselige bilder :) Glad for at du har det så bra, det fortjener du virkelig :) Masse god mat der ja, nam :) Ikke lenge til lille Fillip kommer nå, spennende tider :) Klem

  SvarSlett
 3. Husk at; av 5 om dagen bør 3 være grønnsaker og 2 frukt (pga. fruktsukkeret!). Frukt er uansett mye bedre enn mye annet da ;-)

  SvarSlett
 4. Har du trent under svangerskapet? Kunne du i såfall skrevet noe om det? :) Jeg liker bloggen din, dere virker som en supersøt familie :)

  Hilsen Amelia :)

  SvarSlett
 5. Hvor er det vakre bordet ifra??

  SvarSlett