torsdag 21. mars 2013

Oppdater da..

Hei!

Fikk melding av Halvard på morgenen, at jeg måtte se til å få oppdatert den bloggen.
Hehe, han er litt søt da - følger med!
De siste to dagene har vært ganske travle, i går flyttet mamma inn så dagen gikk egentlig mye til å være inne hos henne.
Igår var jeg stuptrøtt tidlig, så kom inn fra mamma og fant en sovende Halvard på sofaen.
Benyttet anledningen til å ta en laaang dusj, for så å legge meg på skrått i senga.
Virkelig boltre meg å bruke all tilgjengelig plass. Fant ut at jeg ikke gadd vekke han, så jeg sovnet tidlig og våknet ikke før i tre tiden, av at Malin kom inn. Det skjer veldig sjeldent, så det var utrolig koselig å sovne med henne tett inntil i armkroken. Vi sov så godt, at når klokka ringte halv sju så gikk jeg ned for å se om det var liv i Halvard, slik at ikke han skulle forsove seg. Malin sov fortsatt, så jeg bestemte meg for å bare ha henne hjemme idag. Vi sov helt til kvart over åtte!
Det var deilig det. Sto ikke opp før i ni tiden, lå og koste oss med barnetv i sengen og fikk våknet ordentlig, før dagen var igang.

Malin fikk velge lunch, så da ble det amerikanske pannekaker med masse godt til.
Skikkelig sukkersjokk! Men veldig godt, og greit innimellom ;-)

Ei som har funnet ut at magen fungerer ypperlig som pute når vi ser på barnetv ;)

Igår var jeg og spiste påskefrokost i barnehagen til Malin, veldig stas :-)
Etterpå var jeg på kontroll, den var heldigvis grei. Skal inn igjen i morgen igjen, og satser på at jeg får fortsette litt til. Fikk dato for keisersnitt igår, og har faktisk under 2,5 uke som gravid igjen.
Helt sprøtt! Det går så grusomt fort nå, så ungene ble sendt inn til mamma etter lek og mat her, så skrubbet jeg badet. Både dusj, do og gulv fikk gjennomgå. Samt vinduet på både innside og utside.
Nå skal jeg bare få i meg noe mat, så skal jeg begynne på gulvvasken i resten av huset.
Så tror jeg at det holder med støvsuging og lett vask av alt frem til jeg er ferdig med kul på magen.Er så spent på tiden fremover, nå er det så kort tid igjen at vips så er han her og livet blir snudd opp ned igjen. På en god måte heldigvis :-)
Skal bli godt å få sin egen kropp tilbake, og slippe å bekymre seg for hvordan han har det.
Det er jo betydelig mye enklere å sjekke når han er på utsiden! :-)

4 kommentarer:

 1. Det er så rart å tenke på at jeg gikk og ventet på å bli mamma for bare åtte uker siden. Tiden har rast siden Mini kom, og det føles som om vi har hatt han her "bestandig". Så fint at dere har fått dato! :)

  SvarSlett
 2. Så godt med kosefridag sammen med tulla di :)
  Savner de selv etter at Kajsa`n min begynte på skolen:/

  Godt kontrollen var bra denne gang og,snart er han i armene dine :)

  SvarSlett
 3. Godt å kose seg med slik mat i blandt også, åsså er det jo så himmelsk godt :D

  Blir spennende når veslegutten kommer til verden, det går fort nå - tipper det er noen storesøsken som gleder seg også ;) ! Har selv igjen en stund, juli her... men kom plutselig på att tia går veldig fort igrunn. Snart er det jo vår og freshe dager, å da går det enda fortere :D

  SvarSlett
 4. Er godt å kunne kose seg en gang iblant;)
  Åh,spennende! Tiden flyr nok, og du sitter snart med den lille i armene:) Om jeg ikke skulle få sagt det når det nærmer seg,så hiver jeg meg til å si lykke til(!) allerede nå:)

  SvarSlett