mandag 25. mars 2013

For å holde seg varm..

... Er det viktig med en god vognpose!


Valget falt på easygrow sin nature modell i svart, fra jollyroom.no.
Genialt konsept, for det er en forlenger man kan velge om man vil ha av eller på.
Så vi med små vognbager kan ta av forlengerdelen frem til de er store nok til at de trenger den, og da er man jo over på sportsdelen uansett. Malin kunne bruke den som sovepose med forlengerdelen på, så ingen tvil om at det er en pose som "vokser" med barnet. Synes den var så fin med fuskepelsen, og praktisk med flanelltrekk ved hodet som enkelt kan vaskes om babyen gulper eller lignende. 
Kjempekjekk lomme på forsiden, og fine knappedetaljer. Rett og slett veldig pen å se på synes jeg:-)

Vi fikk et kjempenydelig vognteppe i gave fra en bloggleser (juliekvalsund på instagram), og den fine vognpynten er en gave fra Caroline som står bak siden lykkeogleandro på facebook.
Kjempekoselig å få, utrolig flotte ting :-)I samarbeid med jollyroom.no får jeg gi dere en rabattkode som gir deg 15% avslag på ett kjøp, ut uken. Gjelder ALLE varer, også salgsvarer bortsett fra produktene fra Besafe.
De har salg på alt ifra bilseter til interiørartikler, så man kan virkelig spare mye om man benytter seg av rabattkoden i tillegg til de allerede nedsatte prisene.
For å få 15% på bestillingen må du skrive "linnogmalin" i rabattkodefeltet når du skal betale.
Gyldig til neste søndag!

2 kommentarer:

  1. Ååhh, virkelig lekkert altså! :D Med oss fulgte det med både sommerpose og vinterpose til skatten vår, så får vi pynte opp med de mange fine vognteppene våre :) GLEDER meg til august nå, bare 158 dager igjen til termin :D

    ♥ Lizbethosnes.com

    SvarSlett
  2. Den vognposen har vi og :) den er veldig varm og deilig :)

    SvarSlett