torsdag 4. april 2013

Prinsesse vilikke

God morgen!

Idag skal vi ha en siste dag med bare meg og Malin, i helgen har vi Nicolay og på mandag er vi på sykehuset. Så dette blir faktisk den siste dagen på veldig lenge, hvor det bare er meg og henne hjemme. Startet litt skeivt, med en litt furt frøken som kom inn og vekket meg med kjeft for at jeg hadde "lagd henne feil". Hun ville nemlig ha brunt, langt rapunzelhår og brune øyne!
Så jeg fikk værsegod lage henne på nytt. "Jeg kan jo bare gå inn i magen din igjen, og så lager du meg på ny, og så må du gjøre det riktig denne gangen!"

Joda, så.
Heldigvis ikke mer enn frokost som måtte til, før humøret stabiliserte seg igjen.
Jeg og Malin er prikk like der, lavt blodsukker = irritabel og surt humør.
Lurer på om hun er inne i en vokseperiode nå, matinntaket har skytt i været de siste dagene.
En enorm middagsporsjon i fem tiden igår, etterfulgt av to brødskiver to timer etter.
Våknet igjen kl 2, og ba om mer mat! To brødskiver til gikk rett ned..
Og nå, tre brødskiver til frokost. Hehe.
Fireårskontroll i slutten av måneden, så veldig spent på å se hvordan hun ligger an på kurven sin.
Hun har alltid ligget langt over gjennomsnittet på både vekt og høyde.


Nå sitter vi i stua med fyr i peisen, Malin perler og jeg spiser frokost og leser nettaviser mens jeg blogger.
Verker i ryggen idag, etter flere dager med overanstrenging og dårlige sovestillinger. Vil helst klare alt jeg klarte før, uten problem. Men det får jeg bare gi opp de siste fire dagene. Huset er hvertfall ryddig, og jeg har ønsket meg gulvvask av mamma til vi kommer hjem fra sykehuset. Så prøver å slappe av, idag slipper jeg jo henting/levering siden vi er hjemme. Hannah kommer hjem fra skolen om få timer, så da får de kommet seg ut litt. Frem til da blir det nok barnetv, tegning, perling og andre stillesittende aktiviteter. Småpjusk i formen i tillegg, så håper inderlig ikke jeg blir syk nå.
 Jeg hadde egentlig tenkt å holde datoen hemmelig, men etter myye mas fra alle kanter orket jeg rett og slett ikke flere spørsmål. Nå er det fire dager igjen, og mandag er den store dagen.
Vi har vært på innskrivingssamtale på sykehuset, og fått masse informasjon.
Føler meg veldig trygg på alt som skal skje, det eneste jeg gruet meg til var egentlig å få satt inn kateter, men det kunne de gjøre etter at spinalbedøvelsen er satt, så da er det egentlig ingenting å grue seg til. Jeg overlever å få satt inn veneflon, og å få satt spinalbedøvelsen.
Det er peanuts i forhold til rier, og en full fødsel.
Halvard får være med inn på operasjonssalen, og de tilrettelegger så godt de kan slik at man får baby rett på brystet og at han får være med på oppvåkning så lenge han er frisk og rask, og jeg er i form til det. Merker nervene kommer litt når jeg skriver om det, det er så fjernt og uvirkelig.
Om fire dager har jeg babyen min på utsiden av magen!
 Knipset litt på rommet til Malin for et par dager siden, begynner å bli fornøyd med hvordan det ser ut der inne. Hun er hvertfall veldig glad i rommet sitt, og alt er selvsagt veldig rosa!
Tavlen over er fra Ikea, og koster under 200kr. Malte den lilla, den er nemlig egentlig trefarget.
Lite tips!
Veldig fornøyd med loftsengen sin, den frigir masse plass og det er stas å ligge i høyden.
Kom meg utrolig nok oppi der og fikk skiftet sengetøy for et par dager siden, det hadde jeg ikke trodd ;-)

Nå får jeg runde av, maten er spist opp og perling venter!
Ha en fin dag :)

22 kommentarer:

 1. ÅH masse lykke til, og kos deg med siste deg-og-Malin dag på en stund! :D

  SvarSlett
 2. Det er så spennende Linn! Jeg gleder meg helt på dine vegne!:D

  Og for et vakkert hjem dere har, rommet til Malin er kjempefint og veeldig likt Amalie sitt rom, haha ;) Hun har også seng med god plass under! :D

  Tenk at du snart får en baby til! Jeg blir heelt misunnelig bare av tanken, begynner å bli babysyk, haha:D Amalie fyller jo SEKS år i år! Haha.. Har heldigvis "bare" ett år igjen med studiene! ;) hihi..


  Jeg heier på dere!! :D

  SvarSlett
 3. God morgen! Gleder meg på deres vegne. Beundrer deg virkelig, og ser SÅ opp til deg. Masse lykke til på føden til mandag. Du er sterk! Gleder meg til å lese videre omhvordan det går. Klemmer

  SvarSlett
 4. Awwhh, skjønne lille Malin er jo laget helt perfekt hun! :) Så utrolig spennende tid altså, gleder meg utrolig mye til at du oppdaterer bloggen etter at prinsen har kommet til verden :D

  ♥ Lizbethosnes.com

  SvarSlett
 5. Så utrolig spennende og bare 4 dager til! Kan jeg spørre når termindatoen din egentlig er? Jeg har termin i begynnelsen av mai, men satser på vaginal fødsel, så aner jo ikke når det kommer til å skje. Må være veldig fantastisk og litt merkelig å ha en dato å forholde seg til, lykke til!:)

  SvarSlett
 6. Hei Linn!

  Fine bilder av rommet til Malin! Hvor har du kjøpt all den fine lekematen i tre?

  Ha en fin dag, og lykke til med baby! :-)

  SvarSlett
 7. Endelig hadde du oppdatert! To herlige innlegg :-) Jeg tar meg selv i å sjekke bloggen din før noe annet når jeg våkner på morgen. Og jeg har fulgt deg helt siden Malin var bitteliten. Masse lykke til, Linn! Du er en helt fantastisk mor, og Halvard er minst like heldig som har deg. :-)

  SvarSlett
 8. Lykke lykke til, kjenner sommerfugler i magen selv når jeg leser og husker 2år tilbake itid. Kateteret grudde jeg meg nesten mer til en alt det andre, og som du skal få fikkmogså jeg dette etter spinalbedøvelsen, som btw kjennes ut som et bittelitte stikk, aboslutt ingenting, lurte på om de snart skulle stikke så var d ferdig. Når kateteret skulle ut så va d hos meg samme kveld som babyen kom, grudde neg veldig til dette også, men jeg lå under dynen å sykepleieren brukte vel 2sekund så var d ferdig, merket ingenting :) du går en gledenstid i møte så prøv å ikke bekymre deg for disse små tingene, tenk på det gode som kommer. Og en siste ting beeee om smertestillendes før du kjenner smerter på oppvåking, jeg bedde hele tiden om mer og hadde aldri noenting vondt:) jeg valgte og ikke amme så d er gjerne anderledes om du vil amme for da går meds i blode, unz dere finner en ordning. lykke lykke lykke til:)t...

  SvarSlett
 9. Spennende Linn! Masse lykke til, det går så bra atte <3 -Amelia

  SvarSlett
 10. Gratulerer så mye med lille Filip!!

  SvarSlett
 11. Gratulere så mye med den lille !:-)

  SvarSlett
 12. Hei, tenkte jeg skulle legge igjen en komentar på prinsesse vil ikke, fikk nemlig veldig klar beskjed fra min lille prins ( feb 09 ) i dag - Mamma, sånn prater man ikke til prinsesser. Han er inne i en veldig prinsesseperiode. Da jeg kom inn her så ser jeg jo at det er kommet en nydelig prins til verden i dag så nøyer meg med å sende masse lykkeønskninger til dere alle. Gratulerer fra prins Benjamin og mamman

  SvarSlett
 13. Å, så spennende!!:) Dette kommer til å gå bra og tenk så deilig det blir å holde lille gullet deres i armene!<3

  Og så synes jeg dere har det så utrolig koselig i hjemmet deres, du er flink på innredning!;)

  Kos deg de siste dagene og gled deg til mandag når familien blir komplett! Jeg tror du kommer til å klare deg kjempebra!!:-)

  Stor klem fra fast leser:-)

  SvarSlett
 14. Gratulerer så mye med vakre, lille Fillip!

  SvarSlett
 15. Gratulerer så mye med vakre, lille Fillip!

  SvarSlett
 16. Utfra instagramslidene på siden, ser det ut som alt har gått bra med deg og Filip:-) gratulerer så mye med gutten!

  SvarSlett
 17. Gratulerer så mye med prinsen! :)

  SvarSlett
 18. Gratulerer med prinsen <3

  SvarSlett
 19. Gratulerer med baby :)

  SvarSlett
 20. Gratulere med prinsen! :) Håper alt står bra til :)

  SvarSlett
 21. Gratulerer så mye med den lille prinsen!! :D

  SvarSlett