tirsdag 7. mai 2013

Endelig..

.. Kom følelsen av vår for fullt igjen!:-)
Idag har jeg Malin og Fillip vært hjemme alene mens resten av gjengen var på skole/jobb/bhg. Gikk sånn passe, stuptrøtt mamma etter en litt hard natt.
Fillip som vanligvis adri er noe problem på nattestid, har plutselig fått det for seg at det er greit å ligge og die en time i strekk på natta, og at 05-07 er en fin tid å være våken på.. Mamman er sterkt uenig, men jeg har visst ikke noe jeg skulle sagt ;-)

Vi brukte nesten to timer på badet, første gangen jeg har prøvd bading/stell på alle tre på likt. Tror det blir en stund til jeg gjentar det altså. Man blir vel mer rutinert med tiden? Idag følte jeg meg som en hodeløs høne som bare flaksa rundt i ring omtrent. Å ikke sove mer enn 2-3 timer sammenhengende gjør noe med en!

I morgen setter vi oss på flyet og vender nesa hjemover igjen. Vi har fått noen veldig etterlengtede dager med verdens beste familie, så denne turen kan jeg leve lenge på:-)
Så skal det bli utrolig godt å legge seg inntil kjæresten min igjen i morgen.
Malin har faktisk savnet han hun også, vært et par kvelder hun har sagt at hun vil hjem igjen til Halvard. Det varmer, godt å vite at hun ser på han som en det er tyngre uten.
Han er jo så god med oss alle tre (fire):-)
4 kommentarer:

 1. Nydelige ungene dine! Høres deilig ut med noen dager borte, men det er sant som ordtaket sier: borte bra, men hjemme best :)

  SvarSlett
 2. Så fine bilder :) akkurat begynt å lese bloggen din :) skjønne barn du har :) er alt bra m minste gutten også? Leste endel innlegg om bekymring når han var i magen. Men han ser jo utrolig nydelig ut :) helt perfekt uansett :) flott at du skriver om dette :) kan være andre i samme situasjon :) ønsker deg en fin kveld :)

  SvarSlett
 3. Deilig med "ferie" hos familien, men alltid godt og komme hjem igjen :-) Skjønne barn!!

  SvarSlett
 4. Aurora- www.auho.blogg.no.
  Linn, barna dine og du er helt fantastisk nydelige. Blir paff!!

  SvarSlett