mandag 6. mai 2013

Fillip 1 mnd

Og har allerede rukket å fly for første gang!

Vi storkoser oss i Stavanger hos familien min. Jeg er jo født og oppvokst her, så jeg er en siddis som har forvillet seg på feil side av landet ;-)
Lørdag var vi i konfirmasjonen til lillebroren min, helt sprøtt at han er blitt så stor allerede. Det var hvertfall perfekt timing, for vi fikk møtt hele slekta og både stor og liten ble vist frem :-)

Det har vært småturbulente dager.
Ammingen går nemlig litt opp og ned, og når det er noe som skjer hver 3-4 time så tar det myye av døgnet når det gjør infernalsk vondt hver gang.
Fant heldigvis en salve som hadde god effekt idag, så nå håper jeg de hersens sårene gror fort som fy.
Ikke nok med at vi skal gjennom alle ubehagelighetene som følger med å produsere ungene, og attpåtil få dem ut åpninger som helt klart er lagt for små - men vi må i tillegg lide oss gjennom noe som føles ut som en kombinasjon av et brannsår og en blemme som jevnlig skal suges på og sprekkes opp enda mer.

Og attpåtil ble vi skapt slik at vi (nesten..) gledelig gjør det! :-)
Sykt og fantastisk på samme tid.
Det er en helt unik følelse å vite at man holder liv i disse små skapningene, og at de er helt avgengige av en for å overleve.

Jeg får skrible mer i morgen, nå skal jeg legge meg godt inntil verdens beste lille skatt <3
4 kommentarer:

 1. Jeg hadde også sår som ikke ville gro under amming. Viste seg å være sopp, og ingenting hjalp før jeg fikk salve av legen. Et lite tips bare.

  SvarSlett
 2. Det er nok derfor de er så himla søte - for at man skal holde ut med dem. Uten sammenligning for øvrig tror jeg valper er bygd på samme måte. Når de har spist opp mobilen og fjernkontrollen, tissa i sofaen og kasta opp på dyna må de se så immari nusselig ut for å i det hele tatt overleve..

  SvarSlett
 3. Hei!

  Jeg har selv de samme ammeproblemene fordi gutten min på 4 uker er litt dårlig på å ta riktig tak, og kan anbefale å smøre med Vitapan (gul type). Fås på apoteket. Salven ble anbefalt meg av en sykepleier, og den fungerer bra :) Kos deg videre i Stavanger - fineste byen! Tror jeg så deg på Kvadrat på mandag...

  SvarSlett
 4. Så fine barn du haar! :)

  Lykke til videre.

  SvarSlett