søndag 17. mars 2013

Olga98 rapporterer ;)

Hei!

Dette har vært den mest effektive dagen på lenge. Knapt sittet stille i hele dag, og fått unnagjort total opprenskning i skuffer og skap på kjøkkenet, handlet inn sinnsykt masse mat (søndagsåpen nordby 15 min unna er gull verdt!).
Vi kjøper inn masse kjøtt osv, så deler vi det opp og legger i porsjonsposer. F.eks 2.5 kg frossen frukt, blir til ca 20 porsjonsposer smoothieblanding. Kjøttdeigen deles opp, pommes frites osv. I tillegg til masse tørrvarer som pasta, lasagne, tacoprodukter og lignende. Utrolig greit, igår fikk vi nemlig hentet kjøleskapet mitt som Cathrine har lånt frem til nå. Da hadde vi brått to kjøleskap, og dermed to frysebokser, så nå har vi mat for lang laaang tid :-)

Mamma flytter inn i naboleiligheten på onsdag, og da deler vi vaskerom, tørkerom og vi får ekstra oppbevaringsplass hos henne, der vi har kjellerstue har hun nemlig uinnredet kjellerbod.
Masse plass med andre ord. Så da får vi låne litt til oppbevaring av tørrvarer og slike ting. Har ikke ord for hvor mye som har blitt sortert og ryddet de siste månedene, gått fra og ha ting over alt med null system (i esker..) til og ha kastet alt som ikke blir brukt, og få sortert alt som ble igjen. Egne esker til alt ifra hobbyutstyr til bursdagsting.
Føler meg så "voksen" når jeg gjør sånne ting, elsker virkelig å ha system i tingene våre. Nå har vi jo endelig nok oppbevaringsplass, og da går det som en lek!
Merker godt at redebyggingsinstinktene har kicket inn for fullt.

Malin var i bursdag på leos lekeland idag, så vi fikk unnagjort handlingen mens hun var der. Veldig greit, for både oss og henne:-)

Nå er jeg veldig klar for en ny uke, få unnagjort de siste prosjektene, og begynne på et par nye.
Har lenge hatt lyst til å skifte ut det lille bordet vi har på kjøkkenet, og har hatt en veldig klar idé om hva jeg vil ha.
Gjett om gleden var stor når jeg fant noe som kan brukes som bordplate nede i kjelleren!! Da blir det akkurat som jeg har tenkt, i tillegg til at ikke det koster en krone fordi vi har materialene i hus.
Fant attpåtil en kjempefin farge jeg har fått lov å male kjøkkenet i, blandt alle malingsspannene vi har stående. liker gratis oppussing!
Knipser bilder til dere i morgen, gleder meg til å dele! :-)

Ligger i skrivende stund i senga og angrer bittelitt på alt som har blitt gjort, alt for mange tunge løft og dumme stillinger for bekken og rygg. Verker som bare det, og da er det ikke lett å få sovnet.
Skal på sykehuset for kontroll i morgen kl 10, så ikke får jeg hentet meg inn igjen heller. Så bør vel strengt talt tvinge øynene igjen nå, slik at jeg er oppegående i morgen. Da skal jeg få oppdatert ordentlig, har savnet bloggen :-)


6 kommentarer:

 1. Artig med slike innlegg! Skal si du er flink! Jeg kvir meg til å begynne å gå gjennom bodene her, men må nok gjøres rimelig snart..

  Lykke til på kontroll imorgen!

  SvarSlett
 2. Haha, da jeg las overskriften tenkte jeg med en gang at Olga var en venninne av deg, som skulle "rapportere" om at du lå på sykehuset med lille fillip! Men han kan nok med fordel vente litt til :)
  Lykke til på kontroll!

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, har heldigvis ingen venninner på 98 ;)

   Slett
 3. 15 minutter?? Da kjører du fort fra Fredrikstad/Sarpsborg. He he..

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi bor rett ved avkjørselen til E6 ;)

   Slett
 4. Kjempe gøy med slike innlegg :D :D

  SvarSlett