torsdag 14. mars 2013

Update

Jeg må bare beklage fraværet, men nå ble det plutselig så mye ekstra!
Natt til mandag brukte vi flere timer på føden, med ctg/ultralyd og i det hele tatt.
Idag var jeg inne for ny kontroll.
Får veldig tett oppfølging fremover, det er nemlig flere ting som ikke er helt som det skal. Både fostervann og morkake, og bevegelsene på baby blir fulgt nøye med.
Får jeg en dårlig ctg-registrering, eller veksten stopper eller viser tegn til og gå nedover, så blir det keisersnitt samme dag.
Ny kontroll på lørdag, og så på mandag eller tirsdag igjen. Så tar de en ny vurdering for om han skal ut eller ei hver gang.

Formen er ikke mye å skryte av, så da har jeg rett og slett styrt litt unna bloggen. Det tar på og gå sånn, risikosvangerskap er aldri gøy.
Jeg får heldigvis kjempefin oppfølging, og føler meg ganske trygg på at jeg er i gode hender. Om ting fortsetter som nå kan det være vi har baby ute om veldig kort tid!
Føles helt fjernt, for det har gått så veldig fort. Føles uvirkelig nesten..
Han får holde seg inne til neste uke hvertfall, for til helgen blir det henting av ny vaskemaskin!
Gleder meg som en liten unge, vår røyk nemlig tidligere i uka. Fikk et superbra tilbud på en ny, så da slo vi til. 8kgs maskin er ikke feil med klesvask for fem!:)

Nå er Halvard sendt på butikken for å kjøpe smash og jordbær, Fillip hadde lyst på hjemmelaget jordbærmilkshake og sjokolade! får utnytte graviditeten for det den er verdt mens jeg fortsatt kan, hehe;)18 kommentarer:

 1. Masse lykke til i tiden som venter! :) Flott at du får så god oppfølging!
  Er du ferdig med spisebordet? Digga sofabordet!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er ferdig pusset, men vi har ikke beiset det enda :-)

   Slett
 2. Lykke til Linn! Det kommer til å gå kjempebra når lille Fillip bestemmer seg for å komme til verden :)

  SvarSlett
 3. Du er så fin, Linn:(

  SvarSlett
 4. Så godt å høre at du får så tett oppfølging. Krysser fingrene for at alt går fint og at han holder seg inne i et par uker til.
  Du var nydelig på det nederste bildet, hvor er cardiganen fra? :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er fra new look, kjøpte den i London :)

   Slett
 5. Krysser fingrene for dere, og gleder meg til lillemann er trygt ute :) Kos deg med smash og jordbærmilkshake - det hørtes skikkelig nam ut!

  SvarSlett
 6. Du må ha masse lykke til med tiden framover :-) Det er veldig spennende å følge bloggen din. Håper alt går bra med dere og den lille som kommer snart. Hvor mange uker er du på vei nå? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå er jeg 35+4 :-)
   Egentlig i uke 37, men ble satt tilbake pga vekststopp tidligere i svangerskapet.

   Slett
 7. For en nydelig gravidmage! :) Jeg kjenner til hvor sliten en blir bare av de kontrollene, ctg, blodprøve.. Når en attpåtil har jobbet som en helt med å gå gravid i nesten 40 uker er det ikke rart at det skorter på energi. Syns du er flink! :) Og masse lykke til når tiden kommer.. :)

  SvarSlett
 8. leit å høre at alt ikke er som det skal, godt du får tett og god oppfølging <3 masse lykke til med innspurten <3

  SvarSlett
 9. Godt å være i trygge hender :) Masse lykke til,du er flink! Håper lillebror får være i magen litt lenger da :)
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 10. Tenker masse på dere om dagen :) Men du ser smashing ut da, snuppa :)

  SvarSlett
 11. Vi har akkurat samme vaskemaskin, den er knallbra! Men vær obs på at etterhvert slutter den å "låse igjen døra", så man må gi den ett ekstra dytt for at den skal starte..

  SvarSlett
 12. så spennende og skummelt på samme tid! plutselig kan han være her :D lykke til når enn det måtte skje noe, og håper alt går greit med dere begge to :) syntes du har fått nok nå! Nå kan Philipen komme trygt ut, og du kan senke skuldrene etter noen vanskelige mnd <3

  SvarSlett
 13. Fine magen <3

  Det kommer helt sikkert til å gå helt fint, satser på at filippen får være i magen en liten stund til og at alt går smertefritt :)

  SvarSlett
 14. Da min mor var gravid, sa legene at hun måtte ta meg ut. Dette var en stund før termin, slik at det ble en risiko.
  Men av en eller annen grunn, så nektet min mor? Og hun hadde visst rett, for etter en stund så økte veksten min igjen. Plutselig kom jeg 4 dager ETTER termin. Det var vell og merke den hardeste fødselen. Så jeg håper at Filip får samme engledryss

  SvarSlett